Serena Williams, în vârstă de 39 de ani, a îmbrăcat un body negru care i-a pus în evidență corpul tonifiat. După ce a postat pe Instagram câteva imagini de la ședința foto, a fost „invadată” de complimentele urmăritorilor săi.

La începutul acestui an a fost anunțat că Serena este noua ambasadoare a lui Stuart Weitzman.

„Ai corpul perfect, oh da și cizmele. Arăți bine!!!”, „Minunată ca întotdeauna”, „Ești o inspirație pentru mine. #inspo”, „Arăți fabulos!”, „Ești fantastică, ne surprinzi plăcut!”, „Mi-aș dori să arăt ca tine…wow!”, „Mă faci să vreau să merg la sală după ce am văzut imaginile astea, felicitări!”, „Așa da! Ne inspiri să facem sport, pe mine una m-ai convins să merg la sală din nou!”, au spus unii din cei 12,7 milioane de fani.

Cum menține Serena Williams echilibrul între sport și viața personală

Serena Williams a născut o fetiță, în septembrie 2017. Ea s-a căsătorit două luni mai târziu cu Alexis Ohanian, într-o ceremonie din New Orleans, Louisiana. La petrecere au participat vedete celebre, precum: Beyoncé, Kim Kardashian, Eva Longoria și colega ei de breaslă Caroline Wozniacki.

Sportiva a vorbit recent despre modul în care menține un echilibru între muncă și creșterea copilului, în cadrul podcastului KindredCast: „Mă simt bine. Mi-am făcut propria structură a programului și acum e o rutină. Mă antrenez dimineața și apoi am timp liber. Și apoi, în restul zilei, încerc să petrec timp cu Olympia și poate să mai am un apel, două (de afaceri). Așa că încerc să mă concentrez pentru a petrece timp cu fiica mea. Oricum, am încă o grămadă de structurat la program până să devină perfect”.

Orban anunță „noi restricții”. De când devine obligatorie declarația pe proprie răspundere

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri