Serena Williams e într-o formă de zile mari. S-a atârnat de tavan. FOTO

Serena Williams e într-o formă de zile mari. S-a atârnat de tavan. FOTO
Serena Williams e într-o formă de zile mari și s-a atârnat de tavan. Jucătoarea de tenis are 39 de ani și este mama unei fetițe de 3 ani.

Jucătoarea de tenis arăta complet senină, în timp ce își etala puterea fizică impresionantă în timpul unui antrenament complet pe un cerc alb suspendat de tavan. Serena Williams e într-o formă de zile mari.  Serena Williams locuiește într-o vilă de pe malul oceanului, în Palm Beach Gardens, Florida. Sportiva a cumpărat casa în urmă cu cinci ani, imediat după ce începuse relația cu actualul ei soț. Serena Wiliiams este căsătorită cu Alexis Ohanian, co-fondator al Reddit. Cei doi au împreună o fetiță și trăiesc la Miami. 

Serena este mamă, soție, dar și jucătoare de tenis. Între antrenamente și petrecut timp de calitate cu familia, tenismana își face timp să aibă grijă și de corpul ei. Sportiva e pasionată de Cirque du Soleil, după cum chiar ea mărturisea la un moment dat. De asemenea, jucătoarea de tenis și-a aranjat programul de așa natură încât să aibă timp să le facă pe toate. ”Dimineața este ora tenisului. Ora de după-amiază este timpul de afaceri. Sunt foarte, foarte organizată cu timpul meu ”, a spus ea în decembrie. ”Vreau ca timpul petrecut cu fiica mea să fie foarte mare”, a adăugat ea în timp ce vorbea despre rutina ei zilnică. 

Serena Williams e într-o formă de zile mari

Parte din rutina ei zilnică este și antrenamentul. Astfel, Serena a postat pe Instagram o imagine care o înfățișa suspendată de tavan, pe un aparat circular din oțel (asemănător cu un cerc de hula). În tot acest timp jucătoarea de tenis în vârstă de 39 de ani și-a arătat silueta atletică într-un costum strălucitor. În imaginea uimitoare, ea poate fi văzută uitându-se la podelele din lemn de esență tare, cu ochii închiși și bucle uimitoare care cad în cascadă pe umerii ei.

Specialiștii privesc cu ochi buni acest timp de sport. Ei spun că utilizarea regulată a unui cerc aerian ajută la flexibilitate, echilibru și coordonare, precum și la o ușurare a stresului. În plus, yoga aeriană ajută la atenuarea simptomelor dureroase pentru persoanele care suferă de „spasme la spate, scolioză sau hernie de disc”.

Foto: dailymail

Claudia Pătrășcanu a cedat și a trecut la fapte. Totul are legătură cu copiii fostului cuplu