Serialul „Vulpița” din nou pe micile ecrane. Prin ce dramă trec soții Stegaru de data aceasta

Serialul „Vulpița” din nou pe micile ecrane. Prin ce dramă trec soții Stegaru de data aceasta
Vulpița și Viorel au revenit în atenția publicului, pe micile ecrane. De data aceasta, au apărut cu o nouă telenovelă. Drama și-a făcut loc din nou în familia Stegaru, de când s-a aflat că Vupița este din nou însărcinată.

Soții Stegaru au ajuns din nou în platoul emisiunii Acces Direct, cu noi probleme conjugale. De când s-a aflat că Veronica și Viorel își măresc familia, cei doi nu mai au liniște. Vulpița este însărcinată cu cel de-al doilea copil, ceea ce nu i-a bucurat prea tare pe apropiați. Ba din contră, mama soacră a îndemnat-o să renunțe la bebeluș și să facă avort.

Vulpița și Viorel sunt mai hotărâți ca niciodată să se mute definitiv în București. În plus, celebrul cuplu de la Antena 1 vrea să o ia și pe Maria, primul lor copil, la ei. Degeaba a încercat soacra Vulpiței să-i convingă pe cei doi că nicăieri nu este mai bine ca la Vaslui. Aceștia nici nu au vrut să mai audă așa ceva.

Viorel vrea să facă testul de paternitate

Viorel a spus că el vrea să facă testul de paternitate, pentru a le dovedi tuturor că bebelușul este al lui. Veronica a spus că este de acord și va merge să facă testul ADN imediat ce va naște. Soțul Vupliței nu are dubii în legătură cu copilul, însă, îl deranjează gurile rele care discută despre familia lui. Așadar, testul este cea mai bună modalitate prin care le va demonstra că are dreptate.

„Ca să le închidem gura, la toți. Ca să nu mai spună, să nu se trezească mâine, poimâine cineva să spună ceva. Să știe măcar Costel și Cătălina, să vadă negru pe alb”, a spus Viorel.

Karmen a lui Minune, într-un spital de nebuni. E departe de tată!