În aceeași perioadă a lansat ultima sa piesă, Belladonna. Karmen revine pe scenă cu acest nou single și cu o colaborare de succes alături de Bruja.  Belladonna este o piesă pop, cu influențe reggaeton, cu un clip dominat de dansul senzual oferit de Karmen și de trupa sa de dansatoare. Dragostea se mută din nou într-un spital de nebuni, cu oarece inspirație din serialul „Ratched”, dar mai mult sex-appeal oferit asistenta șefă, nimeni alta decât fiica lui Adi Minune.

Piesa a fost scrisă de Krishane, Alex Pelin și Bruja, iar cei care s-au ocupat de muzică și producție sunt Vlad Lucan și Achi, alături de care artista lucrează pentru majoritatea pieselor sale.

22 de ani: cântăreață, soție, mamă

Fiica celebrului manelist Adi Minune, Silvia Claudia Simionescu, cunoscută sub numele de scenă Karmen, este o cântăreață de muzică pop și R&B consacrată în România. Tânăra de 22 de ani s-a lansat în 2015, cu piesa Domino.

Între timp s-a măritat și a devenit mama unei fetițe. Arată însă la fel de sexy, cu alura ei de fetișcană cu păr lung. Sofia Maria Rossa, fiica ei cu Bogdan Căplescu, a împlinit 1 un an în luna august. Cuplul însă își dorește și un băiețel. „Da, mi-aș dori să văd cum e să fii și mămică de băiețel, dar nu acum. Așteptăm să se facă Sofi puțin mai mare”, a răspuns Carmen Simionescu unei întrebări transmise de un an cu ocazia botezului fetiței.

Micuța a fost creștinată abia în august, din cauza pandemiei, de altfel evenimentul fiind programat câteva luni mai devreme. Până să redevină mămică din nou, fiica lui Adi Minune a revenit cu succes pe scenă. Ultima piesă lansată a avut priză la public, iar artista își face în continuare planuri serioase de carieră.

Sursa foto: Instagram

Și-a refăcut viața după separarea de prezentatorul de la Antena 1

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri