Și-a refăcut viața după separarea de prezentatorul de la Antena 1

Și-a refăcut viața după separarea de prezentatorul de la Antena 1
Viața merge înainte. Când iubirea moare, suferi, apoi mergi înainte. Asta pare că este și cazul soției părăsite ale unei vedete tv. Au doi copii adolescenți, dar nu a fost suficient pentru a rămâne împreună.

”S-au terminat lemnele din foc”, a spus vedeta de la Antena 1,  când s-a despărțit de soția sa. Totodată, a negat o relație extraconjugală, ceea ce mai târziu s-a dovedit reală. Soția a plecat tristă, cu doi copii acum adolescenți, la 500 km distanță de Capitală.

Și-a refăcut viața după separarea de prezentatorul de la Antena 1

Diana (42 de ani), fosta soție a lui Răzvan Simion (40 de ani), și-a refăcut viața sentimentală după separarea de prezentatorul de la Antena 1, iar acum s-a logodit cu un bărbat pe care-l cunoaște de foarte mulți ani.

Fosta parteneră de viață a matinalului s-a mutat la Timișoara, acolo unde s-a reîntâlnit cu un vechi prieten. Diana Simion și omul de afaceri Radu Bița au luat decizia de a merge pe același drum, la scurt timp după ce femeia a divorțat, scrie fanatik.ro.

Relația lor a trecut la nivelul următor, Diana Simion fiind cerută în căsătorie în urmă cu numai câteva zile. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, se înțeleg de minune și se susțin reciproc în tot ceea ce fac.

Răzvan Simion a divorțat în 2016

Diana, fosta soție a “matinalului” de la Antena 1, și-a schimbat viața la 180 de grade după divorț și a încercat să le asigure celor doi copii, Ianca (16 ani) și Tudor (12 ani), un cămin perfect. Pentru asta, tânăra a decis să părăsească locuința din Corbeanca și s-a mutat definitiv în Timișoara, alături de părinții ei, care o ajută cu creșterea celor doi minori. Cei doi au divorțat oficial în mai 2016.

„El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum și eu fac parte din el, din trecutul lui, am trăit o poveste de iubire de care nu mulți au parte. Îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii și nepătate de mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră. Au trecut aproape cinci ani de când ușile acestei povești au fost închise, și tot ce îmi doresc acum e să nu le mai forțeze nimeni. Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel știut și trăit de noi, și niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit de rânjetul strâmb al măștii care poartă semnătura «adevărului» în fața reflectoarelor”, a declarat Diana Simion.


Dani Oțil cum nu l-ați mai văzut niciodată dimineața devreme