Sfântul Nicolae. Citiți această rugăciune extrem de puternică pentru a scăpa de necazuri

Sfântul Nicolae. Citiți această rugăciune extrem de puternică pentru a scăpa de necazuri
Din cele mai vechi timpuri se știe că Sfântul Nicolae, unul dintre cei mai puternici sfinți din lume, face minuni cu cei care se roagă de ziua lui.

Oricine are probleme necazuri, este în situații din care nu mai vede nici o scăpare, trebuie să rostească această rugăciune către Sfântul Nicolae.

6 decembrie, Sfântul Nicolae. Citiți această rugăciune extrem de puternică pentru a scăpa de necazuri

Tradiția spune că în ziua Sfântului Nicolae trebuie să fiți mereu cu zâmbetul pe buze, pentru a vă merge bine tot anul care vine. Nu aveți voie să vă certați cu nimeni și nici să purtați dușmănie cuiva. Dar în această zi e important să citiți și această rugăciune, considerată făcătoare a minuni a Sfântului Nicolae.

„Sârguiește degrabă a le ajuta”

„O, preabunule părinte Nicolae, păstorul și învățătorul celor ce aleargă cu credință către a ta folosire și cu fierbinte rugăciune te cheamă pe tine, sârguiește degrabă a le ajuta.

Izbăvește turma lui Hristos de lupii ce o răpesc pe ea. Și toate părțile creștinești le ocrotește și le păzește, prin sfintele tale rugăciuni, de gâlcevile lumești, de cutremur, de venirea altor neamuri. De robie și de războiul cel dintre noi. De foamete, de potop, de sabie, de boală și de moarte grabnică.

„Ne izbăvește de mânia lui Dumnezeu și de chinul cel veșnic”

Și precum ai miluit pe cei trei bărbați care ședeau în temniță și i-ai izbăvit pe ei de mânia împăratului și de tăierea sabiei. Așa ne miluiește și pe noi cei ce cu mintea. Cu cuvântul și cu lucrul suntem întru întunericul păcatelor. Și ne izbăvește de mânia lui Dumnezeu și de chinul cel veșnic.

Ca prin mijlocirea ta, cu ajutorul, cu mila și cu harul lui Hristos, Dumnezeu să ne dea viață liniștită și fără de păcat. Ca să viețuim în veacul acesta. Și de partea stării de-a stânga să ne izbăvească. Și în partea de-a dreapta, împreună cu toți sfinții, să ne învrednicim. Amin”.

Recomandarile noastre