Sharon Stone face dezvăluiri șocante. Ce i-a zis un regizor înainte de filmări

Sharon Stone face dezvăluiri șocante. Ce i-a zis un regizor înainte de filmări
Să fii o blondă apetisantă la Hollywood nu este deloc ușor. Mai ales când ești și o actriță cunoscută la nivel mondial. În noua ei carte autobiografică, Sharon Stone face dezvăluiri șocante. Ce i-a zis un regizor al unui film în care aceasta a jucat.

Pe 10 martie Sharon Stone a împlinit 63 de ani, ocazie cu care și-a făcut cel mai frumos cadou. Actrița din „Basic Instinct” a scris o carte autobiografică. O cutie cu primele exemplare a ajuns acasă la ea, iar aceasta i-a arătat mamei ei marea realizare. Este prima carte a actriței din „Basic Instinct”, care cuprinde nu mai puțin de 256 de pagini. ”The Beauty of Living Twice” va ajunge pe rafturi pe 30 martie. Până atunci însă, s-a aflat că în carte Sharon Stone face dezvăluiri șocante. 

Printre altele, vedeta a povestit în cele 256 de pagini că ea nu știa ce se va vedea în celebra scenă a interogatoriului, din „Basic Instinct”. Stone a spus că a primit asigurări că nimeni nu va vedea nimic atunci când i s-a cerut să-și scoată lenjeria, deoarece reflectau lumina în scena respectivă. Pe partea cealaltă, regizorul Paul Verhoeven a negat că ar fi exploatat-o pe Stone, susținând că ea știa ce face în scenă și că a fost de acord până în momentul în care s-a difuzat filmul. Conform relatărilor, actrița s-ar fi consultat cu avocatul ei în urma scenei celebre. La final însă a decis să lase lucrurile așa pentru că totul se potrivea personajului ei. 

Sharon Stone face dezvăluiri șocante. Ce a pus-o să facă un regizor 

O altă dezvăluire făcută de actriță este de-a dreptul șocantă și se referă la unul dintre filmele în care a jucat. Deși Sharon nu a spus exact despre ce producție este vorba, a povestit ce i-a sugerat un regizor să facă pentru a avea succes pe ecran. Vedeta a mai povestit că a fost greu să fie femeie la Hollywood, căci toată lumea spunea că este dificilă. Asta doar pentru că nu făcea mereu tot ce i se spunea.

În acest context, Stone povestește că la un moment dat un regizor a chemat-o la el în birou și i-a sugerat că ar trebui să întrețină relații intime cu co-starul ei, pentru a avea mai multă chimie pe ecran. „Crezi că dacă fac asta va deveni un actor excelent? Nimeni nu este atât de bun la pat. Am simțit că ar fi putut angaja un co-star cu talent, care să-și țină minte replicile. Le-am spus că dacă vor pot să întrețină ei relații intime cu el și să ma lase în pace. Eu eram acolo să joc un rol și fix asta am făcut”, își amintește actrița. Aceasta a încheiat spunând că evident că răspunsul ei nu a fost unul popular, iar ea a fost considerată dificilă. 

Foto: Facebook

Fiica lui Beyonce bea suc din trofeul Grammy. Blue Ivy l-a făcut mândru pe tăticul Jay-Z