Sharon Stone, îndrăgostită de un tinerel de 25 de ani

Sharon Stone, îndrăgostită de un tinerel de 25 de ani
Vedeta din Basic Instinct îngroașă și ea rândurile starurilor care își găsesc pereche din altă generație, și debordează de fericire. Dacă v-ați întrebat care a fost motivul pentru care celebra actriță s-a fotografiat în toată splendoarea în costum de baie, avem răspunsul.

Sharon Stone e îndrăgostită de un tinerel de 25 de ani. „Se bucură unul de compania celuilalt. Se distrează foarte mult”, asta a relatat o sursă presei de peste Ocean. Declarația surprinzătoare vine după ce, nu cu foarte mult timp în urmă, Vedeta din Basic Instinct era absolut radicală.

„Am terminat-o cu întâlnirile, m-am săturat. M-am săturat să-mi pierd timpul cu oameni falși și nesinceri. Prefer să-mi petrec viața singură sau cu prietenii și familia”, spunea actrița. Dar, vorba aceea, numai proștii nu se răzgândesc, nu? Și Sharon Stone nu este deloc așa.

Actrița, care a împlinit 63 de ani pe 10 martie, a declarat în octombrie că a terminat-o cu bărbații (după o întâmplare nefericită cu aplicația de întâlniri Bumble), dar astăzi știrile spun o cu totul altă poveste. Potrivit Page Six, Sharon se întâlnește cu RMR, un rapper californian în vârstă de 25 de ani (da, cu 38 de ani mai tânăr decât regina Basic Instinct), scrie Elle Italia.

Priviți fotografia, cum se uită cățelul – buldog francez la Sharon!

Sharon Stone, îndrăgostită de un tinerel de 25 de ani

Potrivit New York Post, Sharon Stone și RMR au fost văzuți împreună „în tot Los Angelesul”. De exemplu, în cluburile Delilah și The Highlight Room, unde „dansau hip hop împreună”, cântau și beau șampanie. Și nu ieșit singuri, ci împreună cu Chris Brown și PDN (un artist descoperit de Drake), semn că relația e cât se poate de asumată.

„Se bucură de compania celuilalt. Se distrează foarte mult”, a explicat un insider contactat de revistă. Sursa vorbește despre o relație care a început acum câteva luni. „Sunt pe aceeași lungime de undă și au o prietenie cu adevărat unică”, a mai arătat sursa.

Cine este rapperul RMR

RMR este un artist emergent care își protejează identitatea purtând o pasă și grilaje aurite pe dinți. Numele său real este necunoscut. Practic nu se știe nimic despre viața sa privată până în prezent. Dar paparazzi sunt deja la locul de muncă.

Sharon Stone a mai fost căsătorită de două ori. Primul mariaj a fost cu producătorul Michael Greenburg din 1984 până în 1987. I-a urmat căsătoria cu jurnalistul Phil Bronstein din 1998 până în 2004.

Sursa foto: Instagram

Dani Mocanu s-ar face frate și cu Dracul, doar să scape de închisoare

Recomandarile noastre