Sharon Stone nu a fost plătită pentru „Basic Instinct”. Cât a încasat Michael Douglas

Sharon Stone nu a fost plătită pentru „Basic Instinct”. Cât a încasat Michael Douglas
Sharon Stone a dezvăluit că nu a fost plătită pentru rolul care i-a adus faima, cel din „Basic Instinct”. Michael Douglas a fost la polul opus.

Rolul lui Catherine Tramell, interpretat de Sharon Stone în „Basic Instinct”, i-a adus actriței o faimă uriașă peste noapte. Catherine Tramell, romanciera cu tendințe ucigașe și Nick Curran, detectivul care s-a îndrăgostit de ea, au cucerit audiențele din întreaga lume. În cadrul unui interviu, Sharon Stone a vorbit despre acea perioadă și a dezvăluit că nu a fost plătită pentru „Basic Instinct”. 

Filmul a fost lansat în anul 1992.  Regizat de Paul Verhoeven și scris de Joe Eszterhas a încasat 352.927.224 dolari în întreaga lume, față de un buget de 49 de milioane de dolari. Personajele principale, jucate de Sharon Stone și Michael Douglas au fost construite cu atenție și erau complexe. Cea mai faimoasă scenă din film a rămas, fără doar și poate, cea cu interogatoriul, în care Sharon Stone nu poartă lenjerie intimă. 

Sharon Stone nu a fost plătită pentru „Basic Instinct”. Michael Douglas a câștigat 14 milioane de $

După succesul filmului, care a făcut din Sharon o vedetă cunoscută la nivel mondial, ea a avut coșmaruri și tulburări de somn. 

Vorbind cu Sirius XM despre perioada alături de co-starul Michael, în vârstă de 76 de ani, ea a dezvăluit: „Nu am fost plătită să joc în Basic Instinct. Am câștigat foarte puțini bani. Michael a câștigat 14 milioane de dolari. Eu nu am câștigat suficienți bani pentru a-mi cumpăra rochia pentru a merge la Oscar următorul an”, a mărturisit Sharon Stone. 

„A fost această situație ciudată în care eram brusc celebră, dar nu aveam niciun ban”, a adăugat ea, explicând că nici nu i s-a asigurat securitatea. „Nu aveam ce îmi trebuia. Am fost la Cannes și filmul a creat o nebunie. M-am întors la hotel și toate bunurile mele fuseseră furate, cu excepția hainelor de pe mine. Lentilele de contact, filmul din aparatul foto, periuța de dinți – totul dispăruse. Erau atât de mulți oameni, sute de oameni, care trageau de noi și ne deranjau”, a încheiat actrița. 

Foto: Facebook

Ce nu a spus niciodată Adrian Mutu despre el

Recomandarile noastre