Shift vorbește despre cea mai mare dramă din viața sa. „El m-a învățat să fiu un soldat adevărat…”

Shift vorbește despre cea mai mare dramă din viața sa. „El m-a învățat să fiu un soldat adevărat…”
Când vine vorba de copilărie, acele momente nu vor fi niciodată uitate de Shift. Artistul face dezvăluiri de suflet.

Chiar dacă acum e artist mare, Shift nu poate uita niciodată persoana pe care a iubit-o cel mai mult pe lume: bunicul.

Shift vorbește despre cea mai mare dramă din viața sa. „El m-a învățat să fiu un soldat adevărat…”

Într-un interviu pentru Fanatik, Shift a povestit lucruri pe care fanii săi nu le-au cunoscut despre viața sa. Artistul și-a amintit despre copilăria la bunici, când fura cupru și aluminiu alături de prieteni, pentru a reuși să-și cumpere haine din străinătate.

Dar și de perioadele în care sărea în Putna, spre disperarea bunicului, care nu știau cum să-l oprească. Pe de altă parte, vedeta a mărturisit că cea mai mare dramă a vieții a fost atunci când bunicul, omul care l-a învățat să fie puternic, a plecat din această lume.

„Era un idol pentru mine. Asta este și motivul pentru care îl am tatuat pe mână”

„Am avut o copilărie foarte frumoasă. Am locuit la țară, la bunici, lângă Focșani. Departe de tehnologie. Lumea de aici mergea în Italia să aducă haine și adidași. Țin minte că, la un moment dat, furam împreună cu prietenii mei cupru și aluminiu să avem bani de haine frumoase.

În fiecare zi le stătea inima în loc bunicilor pentru că mă jucam pe malul Putnei, apa era foarte adâncă și toată ziua făceam sărituri cu prietenii mei. (…) Momentul în care a murit bunicul meu a fost groaznic pentru mine. Îl iubeam foarte mult, era un idol pentru mine. Asta este și motivul pentru care îl am tatuat pe mână.

De la bunicul am învățat foarte multe. Stăteam amândoi pe prispă și el îmi povestea pățanii din al Doilea Război Mondial. Am învățat să fiu puternic și să nu depind niciodată de nimeni. Să fiu un soldat adevărat”, a spus acesta.

”Am fost singurul elev pe care nu l-a înțeles niciodată”

Cât privește relația cu diriginta, Shift susține că la școală încerca să stea cât mai retras, pentru a nu fi scos la tablă, pentru că nu i-a plăcut nici o materie. “La școală am încercat să stau cât mai nevăzut. Era o strategie, dacă nu ieșeam în evidență clar nu mă scoteau la tablă.

Diriga, când am terminat clasa a 12-a, ne-a făcut fiecăruia dintre noi o scrisoare. Iar mie mi-a scris că am fost singurul elev pe care nu l-a înțeles niciodată. Așa am fost eu, un neînțeles. Și nu, nu mi-a plăcut nicio materie”, a mai spus cântărețul.

„Părinții mei nu mă înțelegeau pentru că în familie nu mai făcuse nimeni muzică, niciodată”

Cât privește muzica, a început să cânte devreme, alături de băieții de la bloc, dar la început părinții au fost sceptici, însă l-au susținut întotdeauna. Sigur că vreau să fac muzică am fost foarte târziu. De cântat, am început să cânt cu băieții de la bloc. Așa s-a numit și prima mea piesă, ”Cu băieții”.

Părinții mei nu mă înțelegeau pentru că în familie nu mai făcuse nimeni muzică, niciodată. Au tratat-o la început ca pe o pasiune trecătoare pe principiul: dacă nu ii place fotbalul, bine că-i place altceva. La 10 ani m-am apucat să pictez. La modul serios, ulei, pânză.

Acum mai știu să desenez maxim un copac. Atunci eram foarte bun la portrete. Apoi, când am decis că vreau să fac muzică, ai mei m-au susținut cu tot ce au putut la momentul ăla. Dar le-a luat foarte mult timp să se obișnuiască. Abia după ”Sus pe toc” și-au dat seama că asta este menirea mea”, s-a destăinuit vedeta.

Sursă foto: instagram