Și-a revenit Liviu Dragnea! A uitat-o pe Irina și începe o viață nouă și intensă

Și-a revenit Liviu Dragnea! A uitat-o pe Irina și începe o viață nouă și intensă
Telenovela despărțirii Liviu Dragnea-Irina Tănase s-a stins ca un foc de paie. Politicianul a fost ferm, și-a asumat decizia și, printr-un SMS, a rupt orice legătură cu cea despre care crede că l-a înșelat.

Așa cum știm, după lovitura trădării și când a realizat că a fost luat de papagal, Liviu Dragnea s-a refugiat la vila din Alexandria în care și-a împărțit traiul cu Bombonica și copiii lor ani de zile. S-a izolat și de Moș Nicolae și de apropiații care ar fi vrut să-l sărbătorească de onomastica lui, fiindcă e botezat și Nicolae.

După câteva zile de zbucium, în care toată lumea citea despre amantul Irinei, iar fosta iubită dădea explicații prin media, Liviu Dragnea și-a spus punctul de vedere ferm. A anunțat România că a luat o decizie asumată și înapoi nu mai privește.

Prietenul său și coleg de partid, Codrin Ștefănescu a fost singurul care mai dădea vești. Ba despre starea liderului, ba comenta declarațiile Irinei, care poza în victima unor cercuri de interese care au vrut să o despartă de Liviu.

Apoi s-a așternut liniștea vreo săptămână. Nimic despre dușmanii politici, nimic despre noul partid.

Politicianul de Teleorman începe o viață nouă și intensă

Când deja mulți se gândeau că poate Dragnea abandonează planurile politice, că tot apărea la orizont dosarul Teldrum, liniștea s-a spart. Tăcerea a durat până luni, 13 decembrie. Ieri, „Mustăciosul”, cum îl alinta în secret Irina, a dat primul semn. Și-a revenit!

Liviu Dragnea s-a așezat la computer și a scris un mesaj fanilor despre viața nouă și intensă pe care o va începe împreună cu partidul pe care l-a înființat cu Codrin Ștefănescu. Puțină publicitate formațiunii politice și dezvăluirea că e preocupat de agricultura țării, de buget și de hrana românilor. Irina e amintire, acum îi vrea pe țărani lângă el.

Dragnea pleacă la luptă împotriva „Alianței Rușinii”

„Președintele Asociației Fermierilor din România confirmă dezastrul: “Recoltele bune din acest an nu vor ajuta foarte mult economia autohtonă, pentru că mare parte din materia primă pleacă la export, iar bugetul pierde din această cauză miliarde de euro”!

E motivul pentru care găsim în magazinele marilor lanțuri comerciale mâncare proastă și plină de aditivi, la prețuri umflate. Totul, cu binecuvântarea Alianței Rușinii PSD-PNL, care ne vinde nu doar resursele, ci și sănătatea.

Un lucru e clar, dragi români: Alianța Pentru Patrie este singurul partid care ține cu producătorii locali!

Prin programul APP, fermierii vor beneficia de sprijin, vor deveni mai competitivi, iar românii vor avea pe masă alimente sănătoase, românești. Vom continua ce am început în 2016, pentru salvarea economiei locale!”, a scris pe pagina lui de Facebook Liviu Dragnea. E clar, nu e superstițios dacă a ales să pornească pe noul drum în zi de 13!