Gherghe a cerut ajutorul telespectatorulor pentru a o găsi pe mama unui concurent din cadrul emisiunii, Ionuț Ungureanu, unui dintre concurenții din casa băieților. Băiatul a intrat în casă alături de mătușa lui, Ermina. Tânărul a spus de mai multe ori în cadrul emisiunii că dorește să își vadă mama. Emoționată  de apelul concurentului, Simona Gherghe vrea să îl ajute.

Ajutor neașteptat

Prezentatoarea emisiunii matrimoniale de la Antena 1 este hotărâtă să îi dea o mână de ajutor pentru ca băiatul să își găsească mama. Aa a făcut un apel în direct în cadrul emisiunii, sperând ca mama lui Ionuț o va auzi sau că sunt persoane care au date despre ea.

Ionuț Ungureanu are 30 de ani și a mărturisit că își dorește să devină hair-stylist şi să își înființeze propriul său salon. Tânărul este singur de aproape un an, relația lui terminându-se din cauza infidelității partenerei. El participă la emisiune alături de mătușa lui, Ermina, mamă a cinci copii, dar singura persoană care a fost alături de Ionuț, după divorțul dintre părinții lui.

Mătușa lui Ionuț vrea să îl ajute

Mătușa lui Ionuț Ungureanu speră să îi găsească acestuia o soție în emisiune. Și tânărul are aceași dorință. El are multă personalitate, fiind extrem de sincer cu el și cu cei din jur.


Afacere cu domnișoare de onoare de închiriat

Un lucru emoționant pe care nu-l știați despre actorul Liam Neeson și despre fiul său


Imediat după ce a pășit pragul casei emisiunii, Ionuț a avut unele izbucniri, spunând că sunt cauza tristeții sale. El a mărturisit că îi lipsește foarte mult mama lui despre care nu mai știe absolut nimic de patru ani.

Copilărie nefericită

După divorțul părinților săi, Ioanuț a rămas acasă, împreună cu tatăl lui și cu fratele lui mai mic. Nu se cunoaște motivul pentru care mama lor nu i-a căutat după despărțirea de soțul ei. Ionuț suferă foarte tare din cauza divorțului părinților. El a mărturisit că speră că mama lui să afle că el participă la emisiune și să îl caute prin intermediul acesteia, sau când va pleca acasă.

„Dacă mă vezi, vreau să îți spun că mi-e dor de tine. Sper să mă vezi la emisiune, și să mă suni și pe mine când plec de aici. Nu sunt supărat pe tine, te iubesc și vreau să ne întâlnim. Au trecut patru ani”, este mesajul pe care Ionuț i l-a transmis mamei.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp