Un lucru emoționant pe care nu-l știați despre actorul Liam Neeson și despre fiul său

Un lucru emoționant pe care nu-l știați despre actorul Liam Neeson și despre fiul său
Celebrul actor Liam Neeson, într-un moment de sinceritate absolută, vorbește despre filmul în care joacă împreună cu fiul său Micheál Richardson și cum acest lucru le-a schimbat viața. 

Sir Liam Neeson a spus că portretizarea unui duo tată-fiu înstrăinat în filmul realizat de James D’Arcy, Made in Italy, în care joacă alături de fiul său din viața reală, Micheál Richardson, a fost „cathartic în multe privințe pentru amândoi”.

„Scenariul mi-a dat senzația de nod în stomac, pentru că a atins ceva prin care Micheál și cu mine am trecut amândoi – moartea soției mele, Natasha Richardson, de acum 11 ani”, a declarat irlandezul în vârstă de 68 de ani, luni, la SiriusXM’s Andy Cohen Live.

„Bineînțeles că (filmul) atinge lucruri foarte, foarte delicate. Dar, uneori, vedeți, acesta este lucrul minunat. Uneori, în artă, poți explora astfel de lucruri și este cam sigur, mai ales cu un film”, a mai spus celebrul actor. El a adăugat cum își percepe fiul care e deja un actor al noului val: „Sunt foarte mândru de el, Andy. Nu vreau să îl laud, dar are o prezență. Chiar o face”.

Fiul și-a schimbat numele de familie

Cu toate acestea, actorul în vârstă de 25 de ani de la Big Dogs – care avea 13 ani când mama sa Natasha, actriță și fiica unei alte mari artiste,  a murit, a crezut că numirea procesului cathartic este „prea ușoară și prea hippie”.


Exclusiv. Andreea Esca dă din casă. E incredibil ce a ajuns să facă mama ei

Absolut uluitoare Raquel Welch, la  80 de ani! Să vedeți cum arată o divă adevărată


Micheál a declarat pentru DM’s Weekend Magazine luna trecută: „Dar cred că a face Made in Italy poate ajuta la un moment dat să deschidă ușa conversațiilor noastre despre o serie de lucruri. Așa sper”.
Pentru a onora memoria mamei sale, fosta vedetă nominalizată la premiile Grammy, Micheál și-a schimbat legal numele de familie din Neeson în Richardson, în 2018. Este cel mai emoționant lucru care a fost discutat între tată și fiu despre ființa care i-a legat pe vecie, dar care a plecat foarte tânără de lângă ei.  Legat de această decizie, tatăl crede că fiul său „a făcut ceea ce trebuie. Cred că a fost un omagiu minunat, un gest drăguț”. În plus, e fericit că astfel fiul său nu va fi etichetat din prima ca fiind „fiul lui Liam Neeson”.

Noul film cu Liam Neeson apare în octombrie

Actorul nominalizat  la Oscar a mai spus, în timpul aceleiași emisiuni,  că nu regretă că l-a jucat pe Maestrul Jedi Qui-Gon Jinn în prequelul lui George Lucas din 1999 Star Wars: Episode I – The Phantom Menace, care a câștigat 1,027 miliarde de dolari în box-office, în ciuda recenziilor dezastruoase. „Știu că multor fani și criticilor nu le-a plăcut, a recunoscut Liam. Sunt mândru de asta”.

Candidatul de trei ori la Globul de Aur a dat interviul pentru a-și promova rolul de tâlhar notoriu al băncii – Tom Carter – în drama lui Mark Williams,  Honest Thief, film care va ajunge în cinematografele americane pe 9 octombrie.
Filmul îi are de asemenea în distribuție pe Kate Walsh, Jai Courtney, Jeffrey Donovan, Anthony Ramos și Robert Patrick.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp