Simona Halep, „game over” la conferința de presă. A „bătut” cu diplomație o jurnalistă care o credea unguroaică

Simona Halep, „game over” la conferința de presă. A „bătut” cu diplomație o jurnalistă care o credea unguroaică
Marea câștigătoare a turnelui de WTA 1000 de la Toronto, în fața lui Beatriz Haddad Maia, Simona Halep a dat dovadă de o diplomație ieșită din comun la conferința de presă organizată după încheierea partidei.  

În timpul conferinței de presă, Simona Halep a fost întrebată de către o ziaristă de la SportNet dacă și cum va sărbători alături de „fanii unguri” după succesul de la Toronto, Canada. Marea noastră campioană a trecut însă cu eleganță peste această gafă.

„Bună, Simona, sunt Christina de la SportNet, mă întrebam dacă tu și echipa ta plănuiți să sărbătoriți acest succes și dacă ai de gând să sărbătorești victoria ta alături de fanii unguri din Toronto. Ce vei face în continuare?”, a întrebat jurnalista.

Cum a depășit Simona momentul

Deși a fost surprinsă de întrebare, Simona Halep a trecut cu eleganță peste acest moment. Ea a început să răspundă la întrebare mulțumindu-le încă o dată fanilor români care au fost alături de ea pe tot parcursul turneului, apoi a accentuat naționalitatea reală.

„Vom sărbători mâine, pe teren, pentru că voi merge la Cincinnati. Deci mă voi antrena. Asta va fi sărbătoarea. Nu am timp pentru o adevărată sărbătoare. Am un alt turneu. Voi încerca să mă recuperez cât de mult posibil pentru a fi pregătită pentru următorul meci. Fanii, fanii români, au fost uimitori și vreau să le mulțumesc că au venit să să susțină”, a declarat Simona Halep.

Simona, asaltată de fani

În finala de la Toronto Simona Halep a fost susținută permanent de fanii români aflați în tribune. La ieșirea din complex, Simona a fost practic asaltată de fani, astfel încât a fost nevoie de intervenția gărzilor de corp pentru a fi evitate eventuale neplăceri.

Antrenorul Simonei, Patrick Mouratoglou, i-a rugat pe fani să-i lase doar pe români să facă o poză sau să obțină un autograf de la campioană.