Simona Halep înregistrează încă un record. Are doar 29 de ani

Simona Halep înregistrează încă un record. Are doar 29 de ani
Acum câțiva ani, Simona Halep nu avea conturi pe rețelele de socializare, nu dădea declarații după meciuri, nu avea prea mulți sponsori. Între timp, lucrurile s-au schimbat. Marea noastră campioană a înregistrat un nou record.

Românii se mândresc cu marea noastră campioană de tenis Simona Halep, dar tot ce are acum, la 29 de ani, îi aparțin în totalitate. A muncit și a fost ajutată de familia ei și de prieteni celebri, Gheorghe Hagi, Ion Țiriac și Nicuşor Ene, primul ei antrenor.

Simona Halep înregistrează încă un record

Acum câțiva ani, Simona Halep nu era ”vizibilă” pe rețelele de socializare și nici pe micile ecrane. Nu dădea interviuri după meciuri și își ținea viața privată departe de fani. Lucrurile s-au schimbat și marea noastră campioană și-a făcut conturi pe rețelele de socializare, a răspuns fanilor din lumea întregă, ne-a arătat tuturor că este o persoană deșteaptă, plăcută, haioasă. De atunci, banii au început  să curgă.

Așa se face că Simona Halep a câștigat o adevărată avere și ocupă poziţia a 5-a în topul celor mai bogate femei din România. Sportiva noastră a avut un an 2020 dificil, din cauza turneelor amânate şi a restricţiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus. Chiar şi aşa, Simona Halep a câştigat 3 turnee (Dubai, Praga şi Roma) şi a terminat anul pe locul 2 WTA.

Campioanei din Constanţa i-au intrat în conturi aproximativ 2 milioane de euro în anul recent încheiat, faţă de 7 milioane în 2019 şi 7,5 milioane în 2018, fără a fi puse la socoteală sumele încasate din contractele de sponsorizare, scrie capital.ro. 

Simona Halep figurează acum în Top 300 Cei mai bogați români, revistă scoasă de Editura Evenimentul zilei si Capital, care a apărut acum la chioșcurile de presă.

Câți bani are Simona Halep

În total, Simona Halep a câştigat 32 de milioane de euro exclusiv din turnee. La această sumă se adaugă banii veniţi din contracte cu branduri importante din diverse domenii: de echipament sportiv, auto, bancar, de ceasuri de lux sau cosmetice. La finalul anului 2020, Simona avea o avere de 47 de milioane de euro, conform Top 300 Capital.

Pe lângă banii câştigaţi din turnee şi sponsorizări, Simona Halep a făcut avere şi din investiţiile în domeniul imobiliar. Campioana noastră are două hoteluri în Braşov, mai multe blocuri de apartamente în Mamaia, iar în acest an doreşte să investească într-un hotel de 5 stele care va fi amplasat în centrul Constanţei.

Simona Halep are cu un milion de euro mai mult decât Cosmin Olăroiu şi cu 10 mai mult decât Mircea Lucescu, doi dintre cei mai mari antrenori români. Dan Petrescu are o avere estimată la 31 de milioane de euro, în timp ce Gică Hagi a ajuns la cota de 29 de milioane de euro.

Cele mai bogate femei din România

Primul loc în topul celor mai bogate femei din România este deţinut de Anastasia Soare (64 de ani), remarcată în industria frumuseţii din SUA, scrie revista Top 300. I se spune ”Regina sprâncenelor” și clientele ei sunt multe dintre cele mai mari vedete din lume.

Topul celor mai bogate femei din România

  1. Anastasia Soare: 650 de milioane de euro
  2. Anca Vlad: 480 de milioane de euro
  3. Veronica Gușă de Drăgan: 250 de milioane de euro
  4. Luchi Georgescu: 72 de milioane de euro
  5. Simona Halep: 47 de milioane de euro.

Primele sărbători ale micuței prințese. A dormit ca un prunc

Recomandarile noastre