Primele sărbători ale micuței prințese. A dormit ca un prunc

Primele sărbători ale micuței prințese. A dormit ca un prunc
Câtă bucurie aduce un bebeluș în casa unor tineri îndrăgostiți! Primele sărbatori ale micuței prințese. A dormit ca un prunc.

Anul 2020 a adus multă bucurie în familia tinerilor care sunt ignorați de o întreagă familie. Ei se iubesc mult și au o bebelușă superbă. Anul nou a surprins-o dormind adânc.

Primele sărbători ale micuței prințese. A dormit ca un prunc

Nicolae al României și Alina Binder au devenit părinți pe 7 noiembrie, iar micuța Maria-Alexandra a petrecut primele sale sărbători acasă, cu părinții și familia mamei. A fost îmbrăcată ca o prințesă adevărată, cu o rochiță roșie, dar bebelușa a dormit la poza de Anul Nou. Strănepoata Regelui Mihai s-a născut pe 7 noiembrie, deci are aproape două luni.

Sursa foto: Facebook Nicolae al Romaniei

Din cauza regulilor stricte din pandemie nimeni tăticul Nicolae a văzut-o abia peste 3 zile, când aceasta a fost externata: “Din cauza pandemiei, mi s-a permis să o duc pe Alina la maternitate și să o iau doar trei zile mai târziu. A fost, desigur, sfâșietor. Și cea mai lungă zi din viața mea! Din fericire, nu eram singur, ci înconjurat de toată familia Alinei. Am avut medicii la telefon în mod regulat și brusc, timp de câteva ore, nimic … Vă las să vă imaginați starea în care mă aflam. Și dintr-o dată, am primit o fotografie minunată pe telefonul meu cu Alina cu bebelușul nostru. Nu mi-am putut reține lacrimile”, mărturisea nepotul Regelui Mihai.

Fericitul tătic spune că a fost emoționat când și-a ținut fiica în brațe prima oară și s-a simțit perfect în largul sau, senzația fiind unică: “Văzând-o, mi-a fost greu să-mi dau seama că acest bebeluș adorabil ar putea fi fiica mea! Înainte, am fost puțin intimidat de nou-născuți. Cu ea, m-am simțit imediat în largul meu.”, a povestit acesta în interviul acordat revistei franceze.

Cei doi se bucură de experiența de a fi părinți și povestesc că micuța este extrem de activă, în special noaptea. Maria Alexandra este alăptată de către mama sa, însă aceasta are ajutor constând în îngrijire de la Nicolae: “Nicolas este un tată grozav. De când alăptez … cam tot timpul el face restul: o schimbă, o îmbracă, o plimbă”, declară Alina Binder.

Sursa foto: Facebook Nicolae al Romaniei

Familia prințului Nicolae nu a cunoscut-o încă pe micuță

Sursa foto: facebook

Familia Regală a României nu i-a transmis nici o urare de Anul Nou tinerei familii. În 2015, Regele Mihai i-a retras titlul de „principe al României” nepotului său Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills şi a decis să îl excludă din succesiunea la Coroana României. Deşi oficial nu a fost explicat motivul acestei decizii, în spaţiul public au apărut informaţii că aceasta era legată de o presupusă relaţie a nepotului său Nicolae cu o tânără pe nume Nicoleta Cîrjan, pe care ar fi lăsat-o însărcinată.

Fostul principe al României, Nicolae a anunțat pe 28 mai 2020 că este pozitiv rezultatul testului de paternitate cu privire la copilul Nicoletei Cîrjan, o tânără cu care a avut o relaţie de concubinaj. „Rezultatul a fost pozitiv, reieşind ca sunt tatăl copilului ei”, a scris fostul principe. Fostul principe al României Nicolae îi va plăti micuţei Iris Anna (4 ani) o pensie de întreţinere mulţi ani de zile și totodată are dreptul să o vadă.


Ne va spune adevărul despre mătușa Tamara? Adrian Năstase vine la Denise Rifai

Recomandarile noastre