Prințul Nicolae este căsătorit cu Alina-Maria și se pregătește intens să schimbe scutece.

La începutul lunii noiembrie, fostul principe al României, Nicolae (35 de ani), va deveni tată. Se pregătește să schimbe scutece și să facă nopți albe. Pe 30 septembrie, împlinește 2 ani de la căsătoria cu Alina Maria (32 de ani).

Prințul Nicolae este fericit. 2 ani de căsnicie și viitor tătic

Probabil, Nicolae al României numără zilele până când va auzi primul scâncet al bebelușului. Pare foart fericit și postează mereu mesaje despre frumoasa sa soție și cum decurge sarcina. Azi, 30 septembrie, împlinește 2 ani de la căsătorie și se declară împlinit.

Nicolae al României : ”2 ani de casatorie, de familie și impliniri. La mulți ani!”

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, s-a căsătorit  pe 30 septembrie 2018 cu Alina Maria Binder, la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia. La eveniment au participat reprezentanți ai Caselor Regale din toată lumea, însă nu și Familia Regală din România. Mii de oameni au venit special să-i vadă pe cei doi miri. Mulți purtau steaguri sau însemne ale Casei Regale. La un sfert de veac după ce le făcea românilor cu mâna din brațele bunicului său, Regele Mihai, Nicolae i-a salutat împreună cu mireasa lui, Alina, la Sinaia.

În 2015, Regele Mihai i-a retras titlul de „principe al României” nepotului său Nicolae şi a decis să îl excludă din succesiunea la Coroana României. Deşi oficial nu a fost explicat motivul acestei decizii, în spaţiul public au apărut informaţii că aceasta era legată de o presupusă relaţie a nepotului său Nicolae cu o tânără pe nume Nicoleta Cîrjan, pe care ar fi lăsat-o însărcinată.

Fostul principe al României, Nicolae a anunțat pe 28 mai 2020 că este pozitiv rezultatul testului de paternitate cu privire la copilul Nicoletei Cîrjan, o tânără cu care a avut o relaţie de concubinaj. „Rezultatul a fost pozitiv, reieşind ca sunt tatăl copilului ei”, a scris fostul principe. Fostul principe al României Nicolae îi va plăti micuţei Iris Anna (4 ani) o pensie de întreţinere mulţi ani de zile și totodată are dreptul să o vadă.


Cum a cucerit-o scriitorul Eugen Barbu pe frumoasa actriță Marga Barbu

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp