Simona Halep n-a avut păpuși niciodată. Sportiva spune lucruri din copilărie neștiute de nimeni

Simona Halep n-a avut păpuși niciodată. Sportiva spune lucruri din copilărie neștiute de nimeni
Dubla campioană de Grand Slam și Wimbledon, Simona Halep nu a avut o copilărie chiar liniștită, antrenamentele ocupându-i tot timpul.

A muncit enorm ca să ajungă pe cele mai înalte culmi ale tenisului. Simona Halep își amintește acum cum au fost începuturile.

Simona Halep n-a avut păpuși niciodată. Sportiva spune lucruri din copilărie neștiute de nimeni

Invitată la podcast-ul BT Talks, Simona Halep a povestit despre primele antrenamente din viață. Vedeta și-a amintit cum o pedepsea primul său antrenor atunci când întârzia: o punea să alerge o tură de teren. Și nici măcar nu era din vina ei, ci a tatălui, care nu putea să se trezească devreme. Așa că, deși era micuță, prefera să dea ultima bani pe taxiuri, decât să se conformeze dorinței antrenorului.

„N-aveam nici cea mai vagă idee, nici măcar nu vorbeam românește bine”

Tata a crezut. Mama, nu știu dacă să spun că n-a crezut, dar tot timpul zicea: „Nu, e prea greu, n-o să reușească fata, se chinuie.” Tata a crezut 100%. A avut un feeling. La vârstă aia eu nu știam să joc tenis, abia nimeream mingea… îmi plăcea sportul în general. M-au întrebat mulți: „copilul la 4 ani cum știe că vrea să facă tenis?”.

Vorbeam și despre copiii mei din viitor și le-am spus: „Nu, copilul știe ceea ce-i prezinți tu.” Ce știam eu la 4 ani și jumătate când m-a dus tată la tenis să zic: „Da, eu vreau să fiu tenismena.” N-aveam nici cea mai vagă idee, nici măcar nu vorbeam românește bine.

„Preferam să joc tenis, decât să alerg, la fel și acum”

Tata se trezea mai greu, pe la 11-12 ani și aveam antrenament la 7:30 dimineață. Iar eu când întârziam, trebuia să fac o tură pentru fiecare minut întârziat. Și am luat taxiul dimineața, tată era puțin întârziat, de obicei, așa cu luam taxiul și mă duceam singură la antrenamente. Preferăm să joc tenis, decât să alerg, la fel ca acum.”, a spus Simona Halep.

”N-am avut păpuși”

Fire mai băiețoasă, sportiva spune că n-a avut niciodată păpuși, în schimb improviza terenuri de tenis și îi plăcea foarte mult să joace fotbal. “N-am avut păpuşi, n-am avut altceva. Jucam fotbal, jucam tenis, făceam fileu din aţă, am găurit asfaltul şi am băgat doi stalpi şi jucam tenis, și în casă la fel, am făcut un mini teren de tenis şi jucam cu fratele meu.”, a mai spus Simona.

Recomandarile noastre