Simona Sensual, cu nervii în pioneze. Hoții i-au forțat ușa, iar un individ o hărțuie prin mesaje. Amenință că se va duce la poliție

Simona Sensual, cu nervii în pioneze. Hoții i-au forțat ușa, iar un individ o hărțuie prin mesaje. Amenință că se va duce la poliție
De câteva luni, Simona Sensual nu are liniște, pentru că hoții nu doar că dau târcoale casei, ci au forțat și ușa de câteva ori.

Simona Sensual nu știe cine ar fi cei care i-ar dori răul, dar are o bănuială. La cine se referă vedeta.

Simona Sensual, cu nervii în pioneze. Hoții i-au forțat ușa, iar un individ o hărțuie prin mesaje. Amenință că se va duce la poliție

Simona Sensual fuge de probleme, dar acestea nu vor să o ocolească. De data asta, ea susțin că foștii chiriași i-au spus că de mai multe ori i-a fost forțată ușa în toiul nopții. Vedeta nu a stat pe gânduri și le-a spus posibililor răufăcători că va anunța poliția, iar cine a greșit, va plăti cu vârf și îndesat.

„Foști muncitori care au zugrăvit casa sau menajere, admiratori sau chiar sau chiar și foste iubite de-ale actualului iubit geloase”

”Din povestirile unor foști chiriași ar fi reieșit faptul că a fost forțată ușa în toiul nopții de mai multe ori, cu diferite obiecte. Nu cunosc mai multe detalii, dar voi face o investigație mai aprofundată. Nu pot acuza pe cineva fără o dovadă clară. Vreau să le aduc la cunoștință celor care încearcă să-mi aducă atingere domiciliului și vieții mele private, indiferent cine ar fi aceștia…

Că sunt foști muncitori care au zugrăvit casa sau menajere, admiratori sau chiar sau chiar și foste iubite de-ale actualului iubit geloase, faptul că pătrunderea fără drept în orice mod într-o locuință, încăpere, fără consimțământul persoanei care le folosește, ori refuzul de a le părăsi la cererea acesteia, se pedepsește cu închisoarea.

Și în cazul în care fapta este săvârșită de o persoană în timpul nopții, că este înarmată ori prin folosire de calități mincinoase, pedeapsa este cu închisoare, de asemenea. (…) Voi face plângere la poliție și toate demersurile legale.”, a declarat Simona Sensual la Antena Stars.

De ce a ales să nu mai meargă la sală

Nu demult, Simona a anunțat că mai are și altă problemă. Nu se mai poate duce la sală, pentru că este mereu hărțuită de un individ. Ea spune că e posibil ca numărul ei de telefon să fi fost luat de pe site-ul firmei pe care o conduce.

,,Cred ca am făcut o greșeală, am pus numărul meu personal pe site-ul de firmă, cred că de acolo l-au luat. Eu nu știu sigur dacă este o persoană sau mai multe, pentru că mă sună mai multe numere de telefon, astfel că nu am certitudinea dacă este o persoană sau mai multe.

Mai stresat este că mă sună noaptea cu video call. De câțiva ani de zile mă sună, cel mai recent s-a întâmplat zilele trecute. Noaptea eu nu răspund, indiferent de cine ar fi, decât dacă este o urgență. O să schimb numărul de telefon și o să scap de acest stres. Nu l-am schimbat până acum pentru că am foarte mulți furnizori care mă sună și îmi este greu să dau mailuri să spun că am schimbat numărul. Am zis că poate se schimba situația și o să mă lase în pace”, s-a destăinuit Simona Sensual.

Sursă foto: substantial