Simona Trașcă e decisă să uite ultimii șapte ani din viață. Își va călca pe inimă de Crăciun

Simona Trașcă e decisă să uite ultimii șapte ani din viață. Își va călca pe inimă de Crăciun
Viața Simonei Trașcă a fost plină de suișuri și coborâșuri, iar amintirile triste nu i-au dat pace. De aceea, timp de șapte ani, vedeta n-a vrut să audă de bradul de Crăciun. Anul acesta, situația pare că s-a schimbat.

Simona Trașcă lasă trecutul în spate și e decisă să-și ia viața în piept. Au trecut șapte ani de când nu a vrut, sub nici o formă să împodobească bradul, însă acum vrea să schimbe totul. Ea a povestit pentru Antena Stars ce s-a întâmplat în această perioadă.

„Am avut decoraţiuni de Crăciun în casă, chestii de genul, dar bradul nu l-am făcut de şase ani, anul acesta se împlineau şapte ani”

„Am făcut după şapte ani bradul. Este adevărat, nu am glumit când am zis că nu am făcut bradul de şapte ani. Am avut decoraţiuni de Crăciun în casă, chestii de genul, dar bradul nu l-am făcut de şase ani, anul acesta se împlineau şapte ani. Nu ştiu de ce nu l-am făcut. Nu am simţit să-l fac.

Anul trecut am zis că o să-l fac, dar m-am răzgândit. Anul acesta chiar am simţit neapărat nevoia să îmi fac bradul. Chiar simt că sunt binecuvântată şi am tot ce îmi trebuie în viaţă, pentru că mă mulţumesc cu ce am. Nu stau să plâng după ce îmi lipseşte sau după ce îmi doresc.”, a spus Simona Trașcă.

„Eu nu primeam nimic de Moş Nicolae, de Moş Crăciun, nici de ziua mea”

Unul dintre motivele pentru care nu a mai suportat să vadă brad în casă a fost faptul că în copilărie nu primea niciodată cadouri. Nici de Moș Nicolae, nici de Moș Crăciun, nici chiar de ziua ei de naștere, care va fi curând. ”Vine şi ziua mea, şi în copilărie am suferit, pentru că eu nu primeam nimic de Moş Nicolae, de Moş Crăciun, nici de ziua mea şi am suferit ani de zile pentru ce am păţit eu în copilărie.

Dar am greşit, pentru că am tras în copilărie şi nu trebuia să îmi amărăsc şi celelalte sărbători din alţi ani pentru ce s-a întâmplat. Am înţeles greu lucrul asta. Mi-am făcut cadouri. Am primit nişte oferte de muncă foarte ok. Am primit flori şi bijuterii de la admiratori. Slavă Domnului, am admiratori, dar nu sunt pregătită pentru treaba asta. Nu simt nevoia.”, a mai spus Simona Trașcă.

Recomandarile noastre