Singurul lucru pe care Bianca Drăgușanu nu-l poate opera: greutatea! Iată ce mănâncă diva pentru un abdomen plat – Exclusiv

Singurul lucru pe care Bianca Drăgușanu nu-l poate opera: greutatea! Iată ce mănâncă diva pentru un abdomen plat – Exclusiv
Bianca Drăgușanu nu se sfiiește să apeleze la operații estetice atunci când vrea să-și îmbunătățească aspectul fizic, iar asta i-a dus mai mult critici în loc de complimente. Multe femei îi reproșează că a ales calea ușoară spre frumusețe, însă iată că și ea suferă pentru ea, ca mai toate doamnele.

În urmă cu mai mulți ani, Bianca Drăgușanu a făcut o declarație care a șocat. Mai mult, nimeni nu a crezut-o, însă iată că e cât se poate de real.

Talia de viespe a Biancăi nu e rezultatul unei operații estetice, ci rezultatul unei diete draconice. În trecut, diva a spus că ține dieta „o roșie”. Adică doar atât mănâncă la o masă: o simplă și banală roșie.

Un mod extrem de nesănătos de a slăbi sau de a ține kilogramele la distanță, a recunoscut-o și ea, însă rezultatul dorit era pus mai presus.

De la roșie, la castravete

Anii au trecut, iar Bianca nu și-a schimbat obiceiurile. Nu mai sunt chiar atât de dure limitele pe care și le impune, însă nici nu își dă frâu liber poftelor. Aflată într-o minivacanță cu Sofia, fiica ei, în Dubai, ea a arătat ce a mâncat la micul dejul de tip bufet suedez de la hotelul în care e cazată.

Un castravete, puțin pepene și o căpșună. Nu s-a abținut însă de la cofeină. Bianca a băut și un espresso, dar și cun cappuccino.

Gabi Bădălău a rămas acasă?

Iubitul ei, Gabi Bădălău, pare că a spus pas acestei vacanțe în Dubai. Acesta a fost surprins de jurnaliști în timp ce-și vizita tatal, pe Niculae Bădălău, aflat în arest. Fiul i-a dus o sacoșă plină cu alimente și haine.

Niculae Bădălău a fost reținut pentru 30 de zile pentru fapte de corupție.

Recomandarile noastre