Situație jenantă cu Gina și Smiley. Cântărețul și-a confruntat iubita cu dovada

Situație jenantă cu Gina și Smiley. Cântărețul și-a confruntat iubita cu dovada
Fiecare zi  vine cu o nouă provocare în viața Ginei Pistol. Vedeta, care se pregăteșțe să își strângă în brațe fiica luna viitoare, a povestit în ce situație incredibil de jenantă a ajuns.

Gina Pistol se confruntă cu multe probleme de când e însărcinată. Acestea s-au cam agravat odată ce vedeta a intrat în ultimul trimestru de sarcină. Ea mărturisește că reține apă, în tot corpul și că, orice activitate e  de 10 ori mai dificilă. Pe lângă acestea însă, frumoasa blondină se confruntă și cu o situație cât se poate de jenantă. Nici nu putem înțelege de ce a ținut să se confeseze fanilor, despre ea, dar a făcut-o cu lux de amănunte.

Gina Pistol face ceea ce nu ne-am fi imaginat nici în ruptul capului că ar putea face! Și a ajuns să fie filmată pe ascuns, pentru a i se demonstra oroarea. Cum cine a filmat-o? Chiar iubitul ei, Smiley.

Situație jenantă. Gina a fost confruntată de Smiley

Gina Pistol a recunoscut public că sforăie.  Cam… tot timpul. Și a povestit că nu a vrut să admită și nici să recunoască până ce nu a fost pusă în fața faptului împlinit. Oare de aceea căuta canapea confortabilă, ieri, și a apelat tot la fani? Ca să poată respira zgomotos, liniștită, în altă cameră?

Într-o înregistrare online, Gina Pistol mărturisește ce se întâmplă cu ea. „Așa respir eu cam de două luni, bani și de mai mult. Am și rinită de sarcină. Dar bine, de multe ori,  de foarte multe ori, și sforăi! M-am contrazis cu Andrei că nu sforăi, până când mi-a arătat dovada. Creepy rău. Dar de câteva zile am și un motiv de bucurie, fetele mă vor înțelege imediat: pot să îmi văd oușorul piciorului, uitasem că îl am. Nu îl mai văzusem de mult (n.r. – din cauza reținerii de apă)”, a dezvăluit prezentatoarea emisiunii Chefi la cuțite.

Sursa foto: Instagram

Elena Ceaușescu, autobiografia. Râzi cu lacrimi!

Recomandarile noastre