Smiley a făcut tristul anunț. COVID nu iartă pe nimeni…

Smiley a făcut tristul anunț. COVID nu iartă pe nimeni…
Smiley, proaspăt tătic, trece prin mari emoții. Din cauza COVID-19 și-a anulat concertele de ieri și azi.

Artistul nu va mai putea susține concertele programate deoarece temuta boală COVID îi dă târcoale. Mai exact, doi dintre colegii săi au fost testați pozitiv cu coronavirus.

Ieri și astăzi, Smiley avea programate două spectacole în Capitală însă le-a anulat pe amândouă, menționând că nu știe când le va reprograma. „Îmi pare rău că nu putem trăi acum bucuria acestor întâlniri, dar promit că mă voi revanșa. Sănătate multă tuturor!”, a transmis Smiley fanilor săi.

Artistul s-a testat și nu a ieșit pozitiv la testul COVID.

Gina Pistol și Smiley au, de câteva luni, o fetiță.

Într-un podcast, Gina a recunoscut că a fost copleșită în prima lună de după naștere. Vedeta a recunoscut că a plâns adesea, dar de cele mai multe ori s-a ascuns de Smiley.

Pe lângă emoțiile naturale apărute odată cu venirea primului copil, acum cei doi sunt stresați din cauza pandemiei de SARS-CoV-2. Încearcă să treacă împreună peste toate și par o echipă sudată, care s-a testat în timp. Abia acum au început să povestească despre iubirea lor, ascunsă publicului mai bine de 3 ani. Iar fanii îi iubesc, le transmit gânduri frumoase. Mai sunt printre comentatori sau scriitori de știri unii care o atacă urât pe Gina și nici pe Smiley nu-l cruță. Dar cei doi nu bagă în seamă aceste răutăți, iar mulți fani le sar în apărare și îi contrează ei pe urâcioșii care vor să le strice vedetelor fericirea.

A existat și o primă ceartă

În emisiunea de pe YouTube a solistului, 8, 8 și ceva fix, Gina și Smiley au povestit prima lor ceartă. Ea a spus prin ce a trecut la una dintre primele lor întâlniri. Se aranjase tip-top și conveniseră ca atunci caând Smiley pleacă de la studio, să o sune și să se întâlnească. De la ora 20.00 a așteptat până la ora 1.00 noaptea telefonul. Și Gina s-a supărat. A fost prima ceartă, care s-a încheiat așa:

„Atunci a fost prima ceartă. L-am întrebat: «Ne mai vedem sau nu?». Zice: «Mai durează puțin». «Știi ce? Caută-mă că o să-ți răspund eu». Chiar m-am supărat rău. Eu când mă supăr rău de tot gata, pot să dispar din viața ta așa. Nu mai știu cum m-ai împăcat. Acum te cunosc, dar eram la început”, a povestit Gina.