Smiley a cerut-o pe Gina în cel mai romantic mod. „E simbolul dragostei eterne”. FOTO

Smiley a cerut-o pe Gina în cel mai romantic mod. „E simbolul dragostei eterne”. FOTO
Gina Pistol și Smiley au devenit în acest an părinții unei fetițe pe care au numit-o Josephine. Dragostea lor a devenit astfel mult mai intensă și mai expusă.

Dacă până acum se fereau să dezvăluie chiar și faptul că formează un cuplu, în prezent cei doi apar doar împreună și, mai mult, par determinați să-și oficializeze relația. Primul indiciu în acest sens e, de fapt, un anunț cât se poate de clar.

Apariția fiicei sale Josephine i-a schimbat total viața lui Andrei Maria, alias Smiley, micuța transformându-l pe artist într-un familist convins. Acum, se pare că ar vrea să-și unească destinul cu Gina în fața lui Dumnezeu, prin căsătorie.

Recent, Smiley a îngenunchiat în fața Ginei, întinzându-i o cutiuță roșie de catifea în care se afla poate și un inel, dar sigur o floare de mimoză – un simbol al dragostei eterne.

Mimoza este o floare sensibilă, frunzele ei se restrâng, la propriu, în momentul în care este atinsă.

„Instantaneu color despre iubire”, a scris Smiley în dreptul pozelor care au imortalizat romanticul moment.

Fanii au reacționat imediat la fotografiile postate de artist, felicitându-l pentru gest, dar și taxându-l pentru că nu s-a prezentat cu un inel la vedere.

„Da, exact, este floarea dragostei eterne și în cutiuță ceva special pentru Gina, ce vă leagă pe viață deși micuța minune vă leagă pe viață. Sa fiți sănătoși fericiți cu infinite împliniri. Va iubesc, simpaticilor!”, a scris o admiratoare.

„Îl am și eu – „Arbore de mătase”, dar cred că acolo în cutie este ceva special, pentru cineva drag ție, ceva ce vă leagă pe viață!”, scrie o alta, care spera ca sub minunata floare să se afle un inel de logodnă.

Botezul micuței Josephine, un eveniment discret

Josephine Ana Maria s-a născut pe 9 martie 2021, iar în luna iunie, părinții ei i-au organizat botezul. Evenimentul a avut loc într-un cadru discret, cu invitați de seamă.

„Am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume”, a spus Gina Pistol în exclusivitate petru A1.ro.