Smiley: „În lipsa mea”. Cine se afla în pat la Gina Pistol

Smiley: „În lipsa mea”. Cine se afla în pat la Gina Pistol
Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Ei se bucură cât se poate de mult de viața în doi, iar în curând vor fi trei. Se pregătesc să devină părinți pentru prima oară.

În curând, în viața Ginei Pistol și a lui Smiley va apărea cineva care va fi pe primul loc și iubită necondiționat. 

Cine era în pat la Gina Pistol

Frumoasa prezentatoare TV va deveni mămică și așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va ține bebelușul în brațe. Până atunci, se pare Gina îi oferă atenția ei și alt cuiva, în afară de Smiley.

Gina Pistol își ține la curent comunitatea din online. Vedeta postează despre întâmplările din viața ei aproape zilnic pe rețelele sociale. Recent, frumoasa prezentatoare TV a postat un videoclip chiar de la ea din pat.

Cine se afla în pat la Gina Pistol? Se pare că acolo nu se tolănea Smiley, ci era altcineva. Este vorba de Gosha, pisica pe care o iubește foarte mult. Patrupeda este vedetă pe contul de Instagram al Ginei, deoarece apare adesea în postările ei.

Gina Pistol, cea mai pasională femeie

Codin Maticiuc a făcut o dezvăluire despre cum o vede el pe Gina Pistol. Craiul de Dorobanți a făcut un top al celor mai pasionale femei din viața lui, în cadrul emisiuni lui Cătălin Măruță. El a mărturisit care au fost cele trei femei care i-au rămas întipărite în minte.

Cea mai pasională femeie pentru Codin Maticiuc se pare că este Gina Pistol. Cei doi au avut acum mult timp o relație, care a durat aproximativ un an. El a spus că locul doi este ocupat de Anna Lesko, cu care a avut opt luni de relație. Pe cel de-al treilea loc se află actrița Maria Dinulescu, cu care a avut o relație de doar zece zile.

A pățit-o grav de tot. Mirela Vaida, plină de vânătăi: „Mă uitam şi nu îmi venea să cred”