A pățit-o grav de tot. Mirela Vaida, plină de vânătăi: „Mă uitam şi nu îmi venea să cred”

A pățit-o grav de tot. Mirela Vaida, plină de vânătăi: „Mă uitam şi nu îmi venea să cred”
Concurentă în cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, ce va avea premiera sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1, Mirela Vaida trece prin momente incredibile și este destul de grav rănită.

Mirela Vaida, plină de vânătăi, așa apare vedeta. Ruleta i-a adus un personaj foarte greu, atât din punct de vedere al vocii, cât şi al coregrafiei. Sâmbăta aceasta, Mirela se va transforma în Shakira. Iar pentru coregrafie a pregătit un moment special alături de coregrafa emisiunii, Ioana Macarie.

„Din prima, Ruleta mi-a dat un personaj pe cât de spectaculos, pe atât de greu, pentru că este un moment de supershow – Shakira. Şi nu orice Shakira, ci o Shakira din aceea care dă din şolduri şi din buric şi care cântă în acelaşi timp, făcând spectacol din toate unghiurile şi cu toate părţile corpului.

Mirela Vaida, plină de vânătăi

Aşa că mi-am dat seama că aveam mari probleme, atât din punct de vedere coregrafic, pentru că nu sunt cea mai bună la dans, cât şi din punct de vedere al mobilităţii, pentru că, rămâne între noi, am pus câteva kilograme în această pandemie, lucru vizibil chiar şi sâmbăta aceasta.  Până la urmă, m-a ajutat şi personajul pentru că Shakira este renumită pentru formele ei mai rotunjoare, iar eu am luat foarte în serios această latură a personajului”, a povestit amuzată Mirela Vaida.

„Întocmai precum Shakira,  am de reprodus o bucăţică dintr-un bellydance şi vreau să vă spun că ce nu am avut eu vânătăi toată copilăria mea, iată că am avut acum, din cauza acestei frânghii cu care am tot încercat să exersez ca să îmi iasă pe ritm şi pe măsură. În adrenalina momentului, nu mi-am dat seama cât de tare m-am lovit, însă a doua zi dimineaţa, şoc şi groază, mă uitam şi nu îmi venea să cred, eram plină de vânătăi”, îşi aminteşte Mirela.

„Personajul m-a pus la treabă, m-a provocat şi sigur că emoţiile şi au spus cuvântul, dar tocmai asta e frumuseţea spectacolului şi a show-ului  Te cunosc de undeva!, să simţi că mai ai multe de spus până în finală!”, a mai completat artista.

Afret party cu Dorian Popa

Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artişti. Le pune la grea încercare vocile, talentele actoriceşti, dar şi veleităţile de dansatori.

Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 16-lea sezon. 11 concurenți talentați și dornici de distracţie vor intra în spectaculosul joc al transformărilor. Emisiunea se difuzează  în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1. Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo. Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu. Nu în ultimul rând, Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online Te cunosc de undeva! After Party. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei. El îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe tv, direct în culisele emisiunii.

Strănepotul neștiut al Reginei Elisabeta II. De ce e fenomenal