Strănepotul neștiut al Reginei Elisabeta II. De ce e fenomenal

Strănepotul neștiut al Reginei Elisabeta II. De ce e fenomenal
La cât de des apar știri despre Familia Regală Britanică am fi tentați să credem că știm totul despre fiecare din membrii ei. Acum mai e în trending și serialul The Crown, și multe dedesubturi se arată. Dar nu toate. Există rude despre care nu ai auzit niciodată.

Este fenomenal strănepotul neștiut al Reginei Elisabeta II. Arthur Chatto are 21 de ani și face senzație pe internet. Are mușchi, pătrățele, e arătos și, peste toate, deține ceva la care cei mai mulți oameni nici nu îndrăznesc să se gândească.

Tânărul Chatto este al 26-lea în linia moștenitorilor tronului regal. Strănepotul Reginei Elisabeta a II-a este nepotul Prințesei Margareta, sora cea mică a Reginei. Părinții săi sunt Lady Sarah Chatto și Daniel Chatto.

Ceea ce se vede cu ochiul liber accesându-i conturile de pe rețelele de socializare, este că junele pune mare accent pe dezvoltarea fizică. E un atlet în toată puterea cuvântului. Iar trupu-i viguros și armonios, lucrat la sală, e pe placul a peste 216.000 de fani.

Conștient de calitățile sale fizice, Arthur nu are nicio emoție să distribuie multe imagini în care apare în bluze mulate sau chiar la bustul gol, cu „pătrățelele” abdominale la vedere.

Cu ce se ocupă strănepotul neștiut al Reginei Elisabeta

Chiar dacă face parte din nobilime și prin vene-i curge sânge albastru, Arthur Chatto nu vrea să trăiască în puf. Așa a ajuns în Cartea Recordurilor. El deține două recorduri mondiale:  participant în cea mai tânără echipă și cea mai tânără persoană care a vâslit în Marea Britanie. De asemenea, adoră să facă scufundări.

Strănepotul Reginei Angliei este student și antrenor personal.  Se știe despre el că a fost un elev eminent, extrem de conștiincios. A absolvit Colegiul Eton din Windsor. Colegiul Eton este unul dintre cele mai prestigioase licee de băieți din Marea Britanie. În prezent, Arthur Chatto studiază geografia la Edinburgh. Deseori, se lansează în escalade, pe munți.

Pasionat de sport, strănepotul Reginei Elisabeta II își folosește cu folos timpul liber, pentru a câștiga prin propriul efort bani. El pune la dispoziție programe de antrenamente personale într-o sală de fitness din Scoția, potrivit marieclaire.com.

Arthur Chatto face mult sport și în aer liber, fiind adesea surprins în timp ce își antrenează mușchii în natură. În plus, știe să cânte la cimpoi.

Sursa foto: Instagram

Un profesor român pregătește actori pentru Hollywood. Eleva lui, star în NOS4A2, alături de Zachary Quinto