Un profesor român pregătește actori pentru Hollywood. Eleva lui, star în NOS4A2, alături de Zachary Quinto

Un profesor român pregătește actori pentru Hollywood. Eleva lui, star în NOS4A2, alături de Zachary Quinto
Unul dintre personajele serialului american, de pe AMC, NOS4A2 a fost școlit în arta actoriei de un profesor român, la Pace University, New York.
Profesor Ion Chivu

Ashley Romans(foto), cunoscută din serialele de mare succes Shameless și Im Dying Up Here, poate fi văzută și în producția NOS4A2. Actrița a acordat un  în care a vorbit public despre cine i-a deschis drumul la Hollywood. E vorba despre profesorul ei de actorie, un român pe nume Ion Cosmin Chivu. Aceasta a avut doar cuvinte de lauda și mulțumire la adresa profesorului, spunând că mulți actori de succes îi datorează cariera.

Ion-Cosmin Chivu este prezentat pe site-ul prestigioasei Universități PACE din New York ca fiind „o forță vitală în lumea teatrului și mult premiat”, inclusiv de The New York Times. Pe site-ul universității mai sunt trecute și zeci de producții de succes ale sale, în țări precum America, Austria, Marea Britanie, Germania, Grecia, Italia, România și Thailanda.

Actrița care a adus mândrie românilor prin laudele sale poate fi urmărită în serialul NOS4A2, în care personaje cu puteri supranaturale se luptă cu un fel de vampir pe nume Charlie Manx (Zachary Quinto), zis și NOS4A2. În prezent AMC difuzează sezonul 2, oferind câte un episod în fiecare zi de luni, începând cu ora 22.

Profesorul Chivu a studiat actoria în România, la Iași, la Teatrul Național de Arte și Actorie din Iași, apoi a continuat la Școala de Actorie din cadrul Universității „New School” din New York, în 2003. Acesta are și un master în regia teatrului, absolvit la Universitatea Națională de Arte “George Enescu” Iași.

Ashley Roman interpretează un agent FBI determinat să salveze victimele lui Charlie Manx și să-i aducă pe supranaturali cu picioarele pe pământ.