Smiley le-a povestit prietenilor cum se simte tătic

Smiley le-a povestit prietenilor cum se simte tătic
Smiley nu își mai încape în piele de fericire că va fi tătic. După ce vestea a „transpirat” în presă, nu a avut de ales și a trebuit să le recunoască prietenilor foarte apropiați. Bebelușul, fie că va fi fată sau băiat, e primul copil, atât în cazul lui cât și al partenerei sale, Gina Pistol.

Cântărețul a vorbit cu apropiații săi despre cel mai frumos cadou pe care i l-a oferit viața. A fost o surpriză majoră atât pentru el cât și pentru prieteni. Până la urmă decizia de a nu face nimic public are rațiune întemeiate, știut fiind faptul că în primul trimestru de sarcină pot apărea probleme.

De aceea, Gina a decis să țină secret acest lucru, până ce ar fi fost sigură că totul e bine și sarcina decurge în grafic. Conform declarațiilor obținute de Ciao.ro de la apropiații cuplului, amândoi sunt în culmea fericirii. Ei au aflat că Smiley și Pistol au programat acest copil, siguri pe relația lor care durează deja de câțiva ani. E adevărat, au evitat să se afișeze public, nu pentru că ar lucra la televiziuni rivale, ci pentru a-și păstra viața intimă privată.


Robi din Las Fierbinţi trebuie să se dezbrace. Așa vrea ministrul Vela

Lidia Buble dezbrăcată, internetul e în flăcări. Imagini controversate


„Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep şi îşi dea cu părerea”, declara el, pentru revista Unica.

Ce spune Smiley despre viitorul bebeluș

“Gina parcă plutește de când a aflat. Este ceea ce își dorea cel mai mult, un copil. Are 38 de ani, normal că este foarte fericită, însă, în același timp, ținând cont de faptul că nu mai are chiar 25 de ani, este și puțin emoționată, precaută. Acest copil nu a apărut din senin, ea și Smiley și l-au dorit, au planificat. Nu se mai protejează de mult timp. Însă nu au fost disperați, nu au așteptat barza cu cronometrul în mână. Au spus că atunci când o să vrea Dumnezeu, se va întâmpla.

Este o decizie a unor oameni maturi, pregătiți pentru viața de familie, care pentru ei nu înseamnă un act la primărie. Înseamnă dragoste, respect, înțelegere. Sunt puțini necăjiți pentru faptul că s-a aflat. Nu pentru că ar avea de ascuns, ci pentru că își doreau să treacă măcar primul trimestru de sarcină, pentru a se asigura că totul este în regulă”, au declarat apropiați ai acestora pentru Ciao.ro.

Smiley şi Gina Pistol au stat împreună în izolare, iar în ultimele luni au apărut și primele fotografii postate de ei, împreună.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp