Smiley și Gina Pistol, pe ultima sută de metri cu pregătirile. Nuntă atipică, ținute pe măsură, mire și mireasă nonconformiști

Smiley și Gina Pistol, pe ultima sută de metri cu pregătirile. Nuntă atipică, ținute pe măsură, mire și mireasă nonconformiști
După mai bine de doi ani de când au devenit părinți, Gina Pistol și Smiley vor spune cel mai frumos da din viață. Pregătirile sunt în toi.

Smiley și Gina Pistol numără zilele până când vor fi soț și soție cu acte în regulă. Potrivit surselor, nunta ar urma să aibă la sfârșitul acestei săptămâni.

Organizată cu multă discreție, nunta frumoasei Gina Pistol cu Smiley va fi, cu siguranță, evenimentul anului. Potrivit informațiilor oferite de Cancan, cei doi își vor uni destinele la Palatul Snagov, unde vor avea câteva sute de invitați. Sursele susțin că au fost date și invitațiile pentru nunta care va fi simplă și elegantă.

„De la aranjamentul meselor, florile, fiecare detaliu induce starea de liniște și finețe, simplitate. Nu va exista nimic pompos, niciun brizbriz, nimic în culori stridente. Discreția este cuvântul în jurul căruia s-a organizat totul”, au povestit sursele.

Smiley numără zilele până va deveni soțul Ginei Pistol

Cununia civilă și cea religioasă vor avea loc în aceeași zi

Cât privește meniul, invitații vor fi așteptați cu preparate care îmbină tradiționalul cu fine diningul. Reținută în declarații, Gina Pistol a mărturisit că cele două cununii, civilă și religioasă, vor avea loc în aceeași zi. Are emoții, dar promite fanilor să povestească după eveniment cum au petrecut.

Ce ținute au ales Gina și Smiley

Pentru ținute, viitorii miri au ales cei mai buni designeri ai României, de costumul lui Smiley ocupându-se Irina Voinea, care are grijă de imaginea artistului de peste un deceniu. „Daaaaa, cu Smiley, aka Andrei, colaborez încă de când am terminat facultatea, de acum aproape nouă ani.

Este un om pe care îl apreciez tare mult, în ale cărui valori mă regăsesc și, pe lângă chimia creativă, cred că asta e secretul unei relații armonioase de lungă durată.”, a mărturisit specialistul într-un interviu mai vechi acordat pentru Alist Magazine.

Împreună la bine și la greu

Smiley va avea un costum „one of a kind”

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Smiley a mărturisit că a optat pentru un costum atipic, pe care nici măcar el nu l-a văzut până în acel moment. Și nici nu se grăbește să știe ce va ieși până la probă, convins că va fi ceva senzațional.  „Irina Voinea se ocupă de costum, e custom made, e one of a kind (model unicat) și abia aștept să-l văd că nu l-am văzut. Nu o să fie ceva convențional, cu siguranță!”, i-a mărturisit artistul lui Măruță.

„Nu va purta papion”

Onorată că se va ocupa de imaginea mirelui, designerul a afirmat că ținuta lui Smiley se va asorta cu rochița Ginei. „Se va asorta cu Gina. Gina îmi trimisese o variantă de rochiță, care avea un imprimeu cu ursuleți de pluș, dar foarte fini. Mi se pare că este foarte important să arate bine împreună, să fie armonioși împreună.

Și având în vedere că el poartă foarte multe costume, prin prisma meseriei lui, a trebuit să-i facem ceva atipic, ceva în care nu a mai apărut până acum, ceva în care să se distingă acest costum de ginere și chiar am mers pe culori deschise.

Gina Pistol va fi o mireasă atipică

„Nunta va fi pe stilul boho”

Nunta lor este o nuntă destul de relaxată, pe stilul boho. Amândoi sunt relaxați, sunt foarte cool și atunci au preferat ca și costumele să fie mai relaxate. O să fie un costum dintr-un amestec de in cu bumbac, o să fie pe o zonă mai pământie, mai deschisă la culoare, un bej. Nu o să poarte sigur un papion, dar o să aibă o cămașă tip tunică pe dedesubt, chiar tiparul clasic pe care îl folosesc eu pentru brand-ul meu.

„Eu am fost cea mai stresată în contextul acesta”

Chiar aseară vorbeam cu Smiley și îmi spunea că este creația mea și să fac cum simt. Avem 10 ani de când lucrăm împreună și știe pe ce tipare lucrez, cunoaște croiul și creațiile foarte bine și are încredere, și Gina îmi spunea același lucru.

Eu cred că dintre noi trei, eu am fost cea mai stresată în contextul asta, pentru că mi-am dorit să iasă ceva care să-i pună în evidență ca și cuplu și după cum se știe mireasa este cireașa de pe tort, ea este bijuteria, iar ginerele trebuie cumva să o completeze, să o complimenteze și să o pună în evidență pe ea.”, a mai spus creatoarea de modă.

Smiley și Gina, fericiți la botezul lui Josephine

„Mi-a plăcut rochia de mireasă a unei prietene”

Gina Pistol va fi o mireasă nonconformistă, care va purta două rochițe, una pentru cununia religioasă și cealaltă pentru petrecere, iar verighetele „Voi purta două rochii. Una de mireasă, pe care o să o port la cununia civilă, religioasă și în prima parte a petrecerii, după care o să am una de petrecere.

Voiam ceva confortabil, să pot să mă încalț cu ciocate, că nu pot rezista toată ziua pe tocuri. Mi-a plăcut rochia de mireasă a unei prietene, mi-a plăcut materialul foarte mult, m-am dus la ea, mi-a luat măsurile, dar nu s-a mai găsit materialul acela pe care-l voiam eu. Așa de supărată am fost, am fost tare amărâtă. După nu știu ce a făcut sau cum, dar a găsit un material asemănător, seamănă 80-90%.

„Verighetele le-am făcut la comandă”

Acum am a doua rochie gata, prima rochie e comandată, o văzusem pe internet și am zis că asta e rochia mea. După care, când a venit cererea, am găsit rochia aceea. Era dintr-o colecție mai veche și mi-a făcut-o, am dus-o la ajustare, vreau să atingă pământul, dar cât să nu o distrug.”, a declarat Gina.

Cât privește verighetele, prezentatoarea a povestit că sunt făcute la comandă. „Verighetele le-am făcut la comandă, noi am ales să le personalizăm și au o semnificație pentru noi, sunt foarte frumoase. Cea mai grea parte când organizezi o nuntă este să așezi oamenii la masă, cum pui mesele, cum îi așezi pe ei, cine cu cine…”, a mai spus Gina.

Recomandarile noastre