Smiley, total transformat. E deprimat, cu cearcăne negre și face atacuri de panică

Smiley, total transformat. E deprimat, cu cearcăne negre și face atacuri de panică
Smiley a cunoscut depresia, dar în final a găsit și remediile necesare să scape pentru totdeauna de această afecțiune.

De la bărbatul optimist și mereu zâmbitor, Smiley a ajuns să fie greu de recunoscut. Totul se întâmplă în filmul „Odată pentru totdeauna”, unde joacă rolul principal.

Smiley, total transformat. E deprimat, cu cearcăne negre și face atacuri de panică

3 luni s-a documentat Smiley despre tot ce înseamnă depresia, boala secolului al XXI-lea. A experimentat stări de tristețe, cumplitele atacuri de panică, a stat izolat și a trecut prin accese de plâns. Totul pentru a intra cât mai bine în pielea lui Alex, personajul principal din filmul „Odată pentru totdeauna” al regizorului Iura Luncașu, proaspăt lansat în cinematografele din România.

Pe de altă parte, au existat declarații ale unor vedete care susțineau că, de fapt, scenariul filmului este inspirat dintr-un moment din viața regizorului Iura Luncașu. La toate pregătirile lui Smiley s-au adăugat și zeci de ore petrecute la machiaj, de unde a ieșit cu cele mai negre cearcăne…

A reușit atât de bine să se transforme, încât a primit sute de reacții pozitive și mesaje de felicitare nu doar de la actori și regizori, ci și de la oameni de teatru din România și din industria muzicală. Într-un comunicat de presă, cântărețul a mărturisit că la început a fost puțin speriat, dar a reușit să-i înțeleagă pe oamenii care trec prin astfel de situații grele de viață.

„Simt că am cunoscut măcar puțin depresia prin Alex”

„M-a speriat la început, însă nu am putut refuza un rol principal atât de ofertant. M-am gândit că dacă regizorul a avut încredere în mine, de ce aș pune eu frâne acestui demers și am acceptat. A fost începutul unui drum neobișnuit pentru mine, eu care mereu am putut vedea jumătatea plină a paharului, indiferent de ceea ce mi s-a întâmplat.

Cu toate astea, am avut mulți oameni în jur, afectați de depresie, pe care nu-i puteam înțelege și nici ajuta și mi s-a părut o ocazie bună să fac un pas înspre ei. Se spune că depresia este boala secolului 21, este tăcută și extrem de răspândită. Simt că am cunoscut măcar puțin depresia prin Alex și am toată convingerea că se poate poate trece peste ea cu echilibru interior, credință, iubire și familie. Vă aștept să vedeți și în cinema care sunt remediile lui Alex.”, a mărturisit Smiley despre rolul său.

Sursă foto: kudika

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre