Într-o oră de la postarea textului în care Smiley aducea la cunoștința tuturor ca a încălcat o regulă de circulație și a fost amendat, 22.000 de urmăritori i-au apreciat cu „like” sinceritatea, iar aproape 900 dintre ei au lăsat comentarii.

Era și normal ca oamenii să-l aprecieze și să-l iubescă în continuare pentru că Smiley a avut o atitudine de om normal și a sintetizat-o extrem de bine în câteva fraze scrise pe Facebook.

„As vrea sa aflati asta de la mine. Am fost testat antidrog de catre Politia Romana care organizeaza filtre in drum spre mare. Desigur ca am iesit negativ.

Din pacate, am picat un alt test: cel de viteza. Am depasit viteza legala de pe autostrada cu aproape 25 km/h.

Am luat amenda, asa cum era firesc, insa imi pare rau, in primul rand, pentru ca am dat un exemplu prost.

Sunt un om care crede in reguli si in necesitatea respectarii lor, ceea ce vă îndemn pe toti sa faceti pentru siguranta, normalitatea si linistea noastra a tuturor”.

A fost și filmat artistul de către o televiziune. A fost extrem de calm și de amabil cu polițiștii, a făcut exact ce i s-a spus, nu a avut niciun fel de fiță de vedetă, așa cum am văzut în alte cazuri. În dreapta o avea e Gina, care cu siguranță a apreciat modul în care s-a comportat iubitul ei într-o asemenea situație.

Reacțiile fanilor au început să curgă pe pagina de Facebook, imediat după ce artistul a postat textul și toate au fost cam în același ton.

Tanase Constanta Da …inca o data dovedești ce caracter și ce om frumos ești. Felicitări ….copile pt sinceritate. Nu cred că există. șofer sa nu încalce macar o data legea. Bine că a fost doar atât Dar nu trebuie sa devină. un obicei !!

Stanculescu Silvia Doar atât???😂 sunt altii care se cred la formula 1 in orase. Atât ,sa aveti grija ca autostrada are mari probleme in anumite portiuni. Concediu placut simpaticilor!!!!!!

Liutiev Camelia Exemplul tau este unul pozitiv prin faptul ca impartasesti aceasta greseala cu noi toti, ti-o asumi si atragi atentia asupra unui lucru care nu trebuie repetat de altii!

Daniela Ciobanu O greșeală recunoscută este pe jumătate iertată. Felicitări pentru că ti-ai asumat imediat fapta și pentru sfaturile adresate. Omul e supus greșelii și din ea învață. Ești un om minunat.

O  simpatizantă cu limba mai ascuțită îi ceartă pe cei care și-au exprimat „iertarea”.

De Lia 🤣🤣🤣🤣ce ma amuza unii dintre voi , ca îl iertati pentru greșeală făcută și ca il admirați pentru sinceritate🤣🤣🤣🤣
Te iert, Smiley și ai grija de Ginuta🤣🤣🤣🤣
Omul a vrut sa scoată in evidentă ceea ce nu trebuie făcut, nu cred ca are splendida nevoie de iertarea voastră

Mariana Juganaru Si daca crezi în reguli de ce le incalci ? Ceea ce spui e in contradictoriu, respecta regula. Era și Ginuta cu tine ai grija de ea mai ales acum în perioada asta . Drum bun.

Nicoleta Cristina Musuleac Respect Sinceritatii . Intrebarea mea este . Cum de va face test antidrog doar voua Vedetelor ?? Ar trebui sa le faca la toti soferii.

Razvan Niculescu Stai linistit frate ca tu esti pistol cu apă pe lângă cei care merg cu 240km/h pe A2

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp