Bruce Lee revine în centrul atenției. Fiica celebrului actor a avut o idee care face furori

Bruce Lee revine în centrul atenției. Fiica celebrului actor a avut o idee care face furori
Fiica lui Bruce Lee l-a lăudat pe  Steph Curry ( jucător profesionist american de baschet ) pentru faptul ca a purtat o pereche de adidași special customizați pentru a marca memoria marelui actor care a fost tatăl său.

Sneakers-ii „Bruce Lee” te ridică la cer, asta pare să spună celebrul sportiv. El a încălțat o pereche de încălțăminte sport cu totul specială, pentru a-l onora pe legendarul actor, în timpul ultimului meci pe care l-a susținut. El va scoate la licitație aceasta pereche de adidasi pentru o cauză umanitară.

Superstarul echipei „Golden State Warriors” a făcut echipă cu Fundația Bruce Lee pentru a crea o pereche personalizată de ghete pentru baschet „Curry 8”cu imaginea lui Lee pictată manual pe fiecare gheată.

Sneakers-ii „Bruce Lee” te ridică la cer

Familia lui Bruce Lee este foarte încântată de faptul că Steph Curry a făcut furori purtând o pereche specială de adidași  cu chipul actorului.

Una din ghete are pictat un portret a lui Lee de pe o fotografie în care apare singur. Cea de-a doua imagine se bazează pe o fotografie de-a lui Bruce cu soția și copiii săi. Steph a dorit să-și demonstreze solidaritatea față de comunitatea asiatică în lumina recentului val de violențe cu victime care aparțin comunități asiatice.

Încasările din viitoarea licitație se vor îndrepta către familiile celor 8 persoane ucise în atacul recent asupra unor SPA-uri în care își desfășurau activitatea persoanele care au fost împușcate, de un tânăr în vârstă de 21 de ani.

Fiica lui Bruce, Shannon Lee, care conduce Fundația Bruce Lee, l-a lăudat pe Curry într-un comunicat. „Cred că gestul lui Stephen este un exemplu frumos de alianță și solidaritate”, a spus Shannon.  „Sunt onorată că a făcut această alegere, ca simbol al ideii că suntem toți o singură familie. Așa cum a spus și tatăl meu. Și, prin urmare, toți trebuie să ne susținem unul pe celălalt”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wardell Curry (@stephencurry30)

După meciul de duminică, Curry a vorbit despre colaborare și de ce este atât de important pentru el. „Este o oportunitate semnificativă de a strânge niște bani pentru familiile celor care au suferit aceste pierderi ireversibile. Îi vom scoate la licitație. Lee are o mulțime de teme despre care a vorbit în mod constant de-a lungul carierei sale, care încă sunt valabile și astăzi și știu că fundația sa face multe pentru a susține aceste aspecte, pentru a influența viața oamenilor și a continua să provoace schimbări benefice”, notează TMZ.com.

Sursa foto: captură video, Instagram

Câți bani face Adelina Pestrițu cu ajutorul Instagramului? Vedeta reușește să uimească