Bianca Drăgușanu plănuiește să facă dezvăluiri șocante despre relația cu Alex Bodi

Joi dimineața, aceasta s-a filmat în mașină, cu ochelari uriași pe ochi, dar care lăsau la vedere vânătăile. Fanii ei urmau să fie însă șocați, câteva ore mai târziu, de imaginile în Bianca apare la brațul lui Alex Bodi, cu ochii învinețiți și gura tumefiată, imagini surprinse de paparazzi și publicate de cancan.ro.

„Dragii mei, azi o să îmi dau toate măștile jos și o să vă povestesc o dramă, o dramă care poate să aibă un final fericit. Așa că stați cu ochii pe mine pentru că urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare și să dau toți ochelarii jos, pentru a vedea despre ce e vorba, real, în viața mea. Eu sunt un om foarte asumat, un om care depășește orice situație cu brio, o să vă arăt cum arată o femeie iubită, nemachiată. Povestea pe care vreau să v-o spun este un capitol final ce conține mijlocul lunii septembrie. Sofia merită să aibă o mamă fericită. O să vă dezvălui o poveste. Stați aproape”, a spus Bianca Drăgușanu, vizibil afectată de situație, în filmarea pe care a postat-o dimineață pe paginea ei de Instagram.

Imaginile cu citate, indicii despre drama pe care urmează să o povestească

Bianca Drăgușanu a postat pe contul de Instagram și o serie de imagini cu citate care făceau referire la situația pe care o va prezenta, cu detalii șocante. 

„It s not about giving her the world. It s about making her feel like she s the only one on it”, în traducere: „Nu este vorba numai despre a-i pune lumea la picioare. Este vorba despre a o face să simtă ca și cum ar fi singura femeie de pe Pământ”, a scris Bianca cu câteva ore înainte să se afle că a fost bătută crunt.

Bianca Drăgușanu a fost fotografiată de paparazzi în fața locuinței din Pipera alături de Alex Bodi, prezentând urme vizibile ale unui abuz. Vedeta părea slăbită, neputincioasă și era vânătă la un ochi, semne care dovedesc că a fost victima violenței domestice. Până seara nu făcuse vreo plângere la Poliție și nici nu a mai ieșit cu vreun mesaj public despre cele întâmplate.

Acum toată lumea așteaptă dezvăluirile promise de vedetă despre ce se întâmplă cu adevărat în viața ei.

Sursă foto: Instagram

Cadou pentru fani. Justin Bieber oferă o sumă imensă la aniversarea căsătoriei

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri