Soacra mamei care s-a aruncat de pe bloc cu copiii în brațe face o anchetă proprie. Nu crede nimic din ce s-a spus

Soacra mamei care s-a aruncat de pe bloc cu copiii în brațe face o anchetă proprie. Nu crede nimic din ce s-a spus
Deși a ajuns la spitalul de psihiatrie, cu puțin timp înainte să se sinucidă și să își omoare copiii, iar în luna martie a mers la Urgențe, tot cu tulburări de această natură, familia ei susține că nu știa nimic.

Soacra Iulianei Billi, tânăra mamă din Timișoara, care s-a aruncat cu copiii de pe bloc, la începutul lunii mai, spune că nu știa ca aceasta să aibă probleme psihice. Femeia a declarat la Antena 3 că este uimită să afle că nora a fost internată la Psihiatrie. Mai mult, femeia consideră că Iuliana nu a fost tratată corespunzător din moment ce peste câteva zile de la externare și-a luat viața omorându-și, totodată, cei doi copii.

Iuliana s-a externat de la Psihiatrie pe proprie răspundere

Cu doar câteva zile înainte de gestul său fatal, Iuliana fusese externată din secția de Psihiatrie a Spitalului Clinic de Urgență Județean din Timișoara, unde a ajuns benevol, acuzând diverse probleme. După ce a stat internată câteva zile, femeia a părăsit spitalul, pe propria răspundere, semnând pentru acest lucru.

Evident, e discutabil în ce măsură o persoană în condiții de acest gen își poate asuma. Ceea ce s-a întâmplat ulterior,  a îngrozit o țară întreagă: Iuliana Billi s-a urcat pe terasa unui bloc cu 10 etaje, și-a luat copiii în brațe, o fetiță de 6 ani și un băiețel de trei, și s-a aruncat în gol.

„Vrem să știm și noi cu cine a vorbit ultima dată Iuliana la telefon, cât de gravă era boala? Sunt multe întrebări. Nu știa nimeni că ea a fost la spital, nu știa nimeni de aceste probleme ale ei. Bănuiesc că știa doar cine a preluat-o la ieșirea din spital. Eu nu am fost audiată. Vrem să știm ce a declanșat această nebunie, cineva a amenințat-o? Că putem să fim și noi în pericol, și familia ei”, a spus soacra ei la Antena 3.

Soacra Iulianei acuză medicii că nu au tratat-o pe tânăra femeie

Soacra Iulianei Billi crede că aceasta nu a fost tratată corespunzător în spital, dacă a fost lăsată să plece atât de repede.  „Ea nu ar fi făcut niciodată această nebunie, dacă nu i-ar fi declanșat-o cineva sau poate nu a fost tratată corespunzător. Ea a cerut singură ajutor specializat.

Prima dată a fost internată două zile. Nu știu dacă e suficient pentru ce probleme a avut.  Nu știu cine a preluat-o, cine trebuia să aibă grijă de ea după. Nu știu dacă e posibil ca după acest diagnostic sa măi fie lăsată cu cei doi copii”, a mai spus, pentru sursa citată, Erzsebet Darcz.