Soacra Mariei Dragomiroiu i-a făcut vrăji de magie neagră: „Mergea pe la morminte ca să ne despartă”

Soacra Mariei Dragomiroiu i-a făcut vrăji de magie neagră: „Mergea pe la morminte ca să ne despartă”
Maria Dragomiroiu, una dintre cele mai iubite artiste din România a trecut prin multe lucruri neplăcute în viață.

Când s-a căsătorit prima dată, Maria Dragomiroiu a crezut că va rămâne cu acel bărbat până la sfârșit, dar a trăit o adevărată dramă.

Soacra Mariei Dragomiroiu i-a făcut vrăji de magie neagră: „Mergea pe la morminte ca să ne despartă”

Maria Dragomiroiu și-a pus sufletul pe tavă. Vizibil afectată, cântăreața a povestit cum a fost viața ei în perioada primei căsnicii. Artista s-a îndrăgostit nebunește la doar 20 de ani cu Ion, iar cei doi s-au căsătorit după ce s-a născut primul copil, nași fiindu-le celebra Ileana Sărăroiu și Mircea Câmpeanu.

S-a născut apoi și al doilea copil, Maria Dragomiroiu devenise din ce în ce mai cunoscută, dar relația dintre ei a început să se fisureze. Iar în final s-a rupt definitiv, după ce artista l-a prins în timp ce era în garsoniera soacrei cu amanta. Nimeni alta decât o bună prietenă de familie.

„Lui îi plăcea să stea la tv, să se uite la video. Îl deranja că eu plecam la spectacole”

„Cred că din cauza soacrei a fost așa. Se ducea pe la morminte să ne despărțim. Au apărut probleme în căsnicie atunci când am vrut să evoluez, să fac ceva. Eu cel mai mult am visat în viață să am acoperișul meu deasupra capului. Eu am fost motorul familiei. Lui îi plăcea să stea la tv, să se uite la video.

Îl deranja pe el că eu plecam la spectacole. Luam trenul și plecam, eram deja o mică vedetă. Atunci a început ruptura noastră. L-am angajat la un servici bun și acolo a întâlnit- o pe această doamnă, cu doi copii mari, ca și noi. Am devenit prieteni de familie.

 „Nu a intrat în casă că ei erau acolo”

„ A vrut Dumnezeu să aflu! Eram acasă și eu l-am sunat și n-a răspuns. Am sunat-o și pe soacră-mea și nu mi-a răspuns nici ea. Mi-a venit acest gând că Ion e cu o femeie la soacră- mea, în garsonieră. Am luat un taxi. Când am ajuns la lift, tocmai se închidea. Am dat să intru și în cabină era soacră-mea. Ea a zis: <<Du-te la tine acasă!>>. A intrat în panică.

Mi-am dat seama că ea știe ceva. I-am zis că Ion e sus cu o femeie în casă, în timp ce liftul urca. Ea a început să vorbească tare ca s-o audă ei. Nu a intrat în casă că ei erau acolo. Eu am stat în scara blocului două ore și m-a invitat un vecin în casă la el .

„Du-o acasă și omoar-o”

A ieșit el și a început să țipe la vecin că ce caută nevastă-mea la tine în casă! El și soacră-mea m-au aruncat în lift. Mi-a dat un pumn în cap. Liftul s-a oprit între etaje! Soacră-mea a zis: <Du-o acasă și omoar-o!> M-a apucat de păr și m-a dus așa…eu plângeam. Nu mi-a dat drumul până nu a plecat cu tot părul. Nu mai aveam nici un fir de păr de unde m-a apucat!”, s-a destăinuit vedeta.

Cei doi au divorțat și de-a lungul timpului, bărbatul a ieșit definitiv și din viața copiilor.

„Nu le-a dat copiilor nici un telefon de ziua lor, nici când s-au căsătorit sau au avut copii. Întâmplător, am aflat de la cineva din Canada că a murit. În 1988, mi-a cerut niște bani, că o să spună tot” , a mai spus Maria.

„El e jumătatea mea de inimă”

După atâta suferință, a răsărit soarele și în viața cântăreței, care l-a cunoscut pe impresarul Bebe Mihu, când era directorul Casei de Cultură din Gorj. Cei doi au fost iubiți patru ani, în 1991 au făcut cununia civilă și în 1999 și nunta. Copiii artistei au fost înfiați de Bebe, greu încercat și el de viață, pentru că și-a îngropat copilul.

„Bebe mi-a zis că el nu vrea copii! Și el a avut un copil din prima căsnicie, care a făcut infarct la 26 de ani. Era mai gras. El i-a înfiat pe Ileana și pe Mircea. Sunt singurii lui copii. El e jumătatea mea de inimă!”, a afirmat Maria Dragomiroiu.

Sursă foto: istorie in imagini

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre