Șoc imens în lumea filmului. Un mare actor și-a luat viața

Șoc imens în lumea filmului. Un mare actor și-a luat viața
Un mare actor celebru în toată lumea a decis să își curme viața, vestea aceasta reușind să șocheze deopotrivă exponenții din lumea filmului și fanii.

Actorul Peter Robbins, cunoscut pentru că i-a dat voce personajului Charlie Brown din popularul serial animat TV „Peanuts”, s-a sinucis la vârsta de 65 de ani, anunță Insider.

Robbins a fost primul actor care i-a dat voce lui Charlie Brown, făcând parte din serial încă de la vârsta de doar 9 ani. Asta se întâmpla în anii 1960 . El a părăsit rolul câțiva ani mai târziu, informează Reuters. În continuare, actorul a avut numeroase roluri primite foarte bine de public și critici. El a jucat de asemenea în mai multe filme și seriale precum Rawhide, The Donna Reed Show, Blondie, F Troop și Get Smart. Ultimul său rol a fost într-un episod din 1972 al serialului My Three Sons.

Acorul a făcut pușcărie

Familia sa a declarat pentru Fox News că acesta s-a sinucis săptămâna trecută. Actorul era cunoscut cu probleme de natură psihiatrică. El nu și le-a ascuns niciodată și chiar a vorbit în public despre problemele sale de sănătate mintală. Peter Robbins suferea de tulburare bipolară și schizofrenie paranoidă.

În acest context, el chiar a pledat vinovat în 2013 față de acuzațiile de hărțuire și amenințare a prietenei sale. Robbins a fost condamnat în 2015 la aproape 5 ani de închisoare pentru amenințarea cu moartea a mai multor persoane, printre care și un șerif din San Diego. După ce și-a executat pedeapsa, acesta a declarat: „Am ieșit din închisoare și sunt o persoană mai bună. Sunt mult mai umil și recunoscător că am trecut prin această experiență”. De asemenea, a făcut remarci cu privire la condiția sănătății sale psihice.

„Aș recomanda oricui care suferă de tulburare bipolară să o ia în serios fiindcă îți poate răsturna viața cu fundul în sus în decurs de doar o lună cum mi s-a întâmplat și mie”, declara el pentru Fox News în 2019.

Cum a devenit celebru Peter Robbins

Peter Robbins, născut Louis Nanasi, și-a început cariera de actor la vârsta de 7 ani ca invitat în diferite emisiuni TV. El a apărut și într-un episod al serialului The Munsters, extrem de popular în Statele Unite în anii 1960. Rolul care i-a adus recunoaștere internațională a fost vocea pentru personajul Charlie Brown. El i-a dat glas personajului pentru 6 emisiuni speciale ale serialului TV „Peanuts” între 1963 și 1969.

Sursa foto: Instagram