Șoc la Survivor România 2021. Cine sunt cei patru noi concurenți

Șoc la Survivor România 2021. Cine sunt cei patru noi concurenți
Surpriză uriașă la Survivor România 2021. Lucrurile se  precipită și sunt într-o permanentă schimbare.

E șoc la Survivor România 2021, s-a aflat cine sunt cei 4 concurenți care se alătură competiției de la Kanal D. aceștia vor trăi, în perioada următoare, departe de familie și de lucrurile cu care erau obișnuiți.

Șoc la Survivor România 2021, s-au aflat noutățile

Sezonul 2 al emisiunii Survivor România 2021 continuă să țină audiența în priză. În a doua tranșă, noi concurenți au fost chemați. Doi Războinici și doi Faimoși intră în show. Ambele echipe trec prin momente tensionate, așa că speră ca noii veniți să le poarte noroc și să se descurce cu dificilele probe la care sunt supuse.

Cine sunt cei patru noi concurenți

Primul concurent al albaștrilor este un boxer – Andrei Dascălu, în vârstă de 22 de ani, originar din Constanța.  A făcut box la amatori de la 11 la 21 de ani, de anul trecut e la profesioniști. Este campion pe sudul Angliei și e în top 10 la categoria sa. Coechipiera cu care a zburat în Republica Dominicană e Mihaela Berteanu, are 24 de ani și este din Brașov.

În echipa Războinicilor vine fosta mare gimnastă Ana Porgras, în vârstă de 27 de ani. „Cred că voi face față acestei provocări. Am foarte multă răbdare cu oamenii în viață de zi cu zi, am capacitatea de a-i ascultă, de a-i înțelege. Sunt sensibilă, dar compensez prin forță fizică, sunt tolerantă și văd partea bună a lucrurilor.

Cel mai mult îmi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru că noi vorbim zilnic. Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor”, spune aceasta. Ea face echipă cu un fost fotbalist de la Steaua, Sebastian Chitoșcă, 28 de ani, în prezent vlogger.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 5 februarie. Pentru Pești se deschide un capitol nou, care ține de realizarea planurilor lor