Șoc și lacrimi în casa lui Smiley. Micuța Josephine le-a dat emoții puternice vedetelor

Șoc și lacrimi în casa lui Smiley. Micuța Josephine le-a dat emoții puternice vedetelor
Recent, Smiley și Gina Pistol au trecut printr-un moment deloc plăcut, dar au reușit să facă față cu brio.

E minunat să fii părinte, dar uneori extrem de complicat să ții situația sub control. Smiley și Gina Pistol știu asta cel mai bine.

Șoc și lacrimi în casa lui Smiley. Micuța Josephine le-a dat emoții puternice vedetelor

De când au devenit părinți, Smiley și Gina Pistol și-au schimbat definitiv viața și au devenit mult mai responsabili atât cu copilul, cât și cu propria persoană. Invitat în emisiunea Adelei Popescu, cântărețul a povestit despre un moment deloc plăcut, când pur și simplu nu știa ce să facă pentru a-și împăca fetele.

E vorba de prima dată când Gina i-a tăiat unghiuțele micuței când, din cauza emoțiilor, mama a accidentat-o foarte puțin pe Josephine. Bineînțeles, că totul s-a transformat într-o adevărată panică.

„Ăsta a fost un moment de care cred că Gina o să își aducă aminte toată viața”

„Vă mai spun momente emoționante, dacă tot. De panică totală. Când i-a tăiat Gina pentru prima oară unghiile. Deci nu ați înțeles ce a fost atunci. A ciupit-o un pic de deget, Doamne, panică totală, plângeau amândouă.

Eu trebuia să fiu… Deci e ceva.. Trebuie să fii stăpân pe situație. Dar ăsta a fost un moment de care cred că Gina o să își aducă aminte toată viața”, a declarat Smiley.

Când se simte artistul cel mai fericit

De când a devenit tată de fetiță Smiley nu-și mai încape în piele de fericire și spune că abia așteaptă momentele în care fetița care e dependentă de Gina, stă cu el. „Doarme cu noi. Seamănă cu amândoi, dacă zâmbește seamănă cu mine, însă dacă râde seamănă cu Gina. La privire tot cu mine…

Momentele mele de glorie sunt când stă cu mine, în loc să stea cu Gina, că ea este foarte atașată de maică-sa. Ne uităm pe poze cu animale, îi povestesc, îi citesc povești, ne jucăm. Îi place să-i cânt și îmi știe toate piesele, e foarte cuminte. Sunt în cel mai bun moment al vieții mele de până acum.”, a mai spus artistul.

Sursă foto: instagram