Primele date ale anchetei au dus la concluzia că un tată din Indiana, care lupta împotriva cancerului pancreatic, și-ar fi împușcat soția și pe cei doi copii adulți, apoi s-a sinucis cu aceeași armă.

Tragedia a avut loc duminică, când Jeff Mumper, în vârstă de 61 de ani, a deschis focul în casa familiei sale din Bloomington.

Poliția din Bloomington a dat un comunicat spunând că Mumper și-a împușcat soția – Annamarie Greta, în vârstă de 54 de ani, fiica – Emma, ​​în vârstă de 26 de ani, și fiul – Jakob, în ​​vârstă de 18 ani, apoi și-a luat viața.

Filmul descopririi triplului asasinat și al sinuciderii s-a derulat așa: Autoritățile au răspuns unui apel al unei femei, care a spus că a mers și-și ia prietena, după cum stabiliseră, dar când a bătut la ușa locuinei nu i-a răspuns nimeni. Era în jurul orei 10.20.Dacă a văzut că nu-i răspunde nimeni a folosit o cheie pentru a intra și atunci și-a găsit prietena, care părea moartă, într-o cameră, și a sunat la 911.

Polițiștii au spus că, deși dovezile de la fața locului „indicau că un bărbat de 61 de ani și-a împușcat soția și  pe copiii lor înainte de a se împușca singur”, investigația este în curs de desfășurare, iar un motiv cert pentru fapta oribilă nu este cunoscut în acest moment.

Autopsiile sunt programate pentru azi, potrivit WISH-TV. Prietenii au declarat aceleiași surse că Jeffrey Mumper învinsese cancerul de prostată și se lupta acum cu cancerul pancreatic. Ei cred că această boală a tatălui ar putea fi motivul asasinatului.

Emma a fost studentă la New York, iar fratele ei, un bun înotător 

Prietenii mai spun că Annemarie Greta a vrut să devină profesoară și a condus un autobuz școlar cu speranța că într-o bună zi își va realiza visul.

Jakob (foto, împreună cu tatăl) era un înotător de elită și senior la liceul Bloomington North, care urma să bată mai multe recorduri școlare în acest sezon.„Acestea erau înregistrările mele de când am trecut. Deci, dacă ai antrenat pe cineva care este acum mai bun decât mine, asta e ceea ce îți dorești cu adevărat ca antrenor. Deci, este o pierdere dură pe atât de multe niveluri, atletismul fiind unul dintre nivelurile mai mici, cu siguranță ”, a declarat antrenorul de înot pentru băieți din Bloomington High School North, Max Irwin. Prietenii mai spun că Annemarie Greta a vrut să devină profesoară și a condus un autobuz școlar cu speranța că într-o bună zi își va realiza visul.

Mai întâi a făcut 5 copii, apoi s-a însurat. La mulți ani, Hugh Grant!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp