Soluția ingenioasă găsită de o mireasă ca să plătească nunta. Și-a șters fratele de pe lista de invitați

Soluția ingenioasă găsită de o mireasă ca să plătească nunta. Și-a șters fratele de pe lista de invitați
O mireasă a găsit o soluție ingenioasă pentru a-și plăti nunta. S-a lăsat cu supărări inclusiv din partea familie, care a fost șocată de ce a făcut femeia.

Nunta este de obicei un eveniment costisitor și toată lumea știe acest lucru. Bugetele variază în funcție de posibilitățile fiecărui cuplu în parte. Însă ca regulă, fiecare mireasă se incadrează în suma pe care o are și reușește să transforme evenimentul într-unul memorabil. Însă o mireasă a găsit o soluție ciudată pentru a-și face nunta. Fratele ei însă nu a fost invitat la ceremonie, dintr-un motiv absolut absurd. 

Totul a ieșit la iveală pe platforma Reddit, în urma unui comentariu anonim, scrie The Sun, care menționează că cel mai probabil una dintre rudele miresei s-a plâns de toată tărășenia.

Nunta ar fi avut loc în urmă cu 10 ani. Karen, mireasa, și-a dorit o nuntă așa cum visa, însă cu câteva zile înainte a realizat că nu a plătit anumiți furnizori din lipsă de bani. Soluția pe care a găsit-o a fost una care a provocat discordie în familie.  

O mireasă a cerut 15.000 de dolari ca dar de nuntă. Fratele a refuzat 

Astfel, cu două zile înainte de nuntă Karen și-a sunat fratele și i-a spus că are nevoie de 15.000 de dolari. Acesta i-a spus că nu are. Ulterior, bărbatul a primit telefon de la domnișoara de onoare, care i-a spus că nunta s-a anulat. La un an distanță, fratele a văzut poze de la petrecere pe Facebook. Se pare că mireasa nu era apropiată de rudele sale, astfel că vorbeau extrem de rar. 

Fratele nu ar fi singura persoană căreia i s-a cerut suma colosală ca dar de nuntă, căci și alte rude au primit aceeași solicitare și au refuzat. Astfel că au fost imediat tăiate de pe lista de invitați. Totul s-ar fi petrecut cu mulți ani în urmă, însă conform postării de pe Reddit, mireasa se plânge și acum că cei dragi „nu i-au fost alături în ziua specială”. 

Foto: Facebook

Ilie Năstase i-a spus lui Dan Negru amănunte neștiute. A început seria ”legendelor”