Sora Deliei și-a înșelat soțul timp de doi ani? Oana Matache nu e chiar atât de inocentă pe cât pare

Sora Deliei și-a înșelat soțul timp de doi ani? Oana Matache nu e chiar atât de inocentă pe cât pare
Sora Deliei trece printr-o perioadă complexă. Întreaga lume a aflat chiar de la mama ei că și-a părăsit soțul și că s-a mutat împreună cu noul iubit, un tânăr care a copiat numele unui star din industria XXX. Lucrurile sunt foarte bizare și nu o spunem noi, ci familia și fanii care o cunosc de pe vremea în care cânta alături de sora ei.

Oana Matache și Radu Bădilaș aka „Siffredi” au ales să se afișeze în public, după ce mama ei, Gina Matache, a anunțat întrega lume despre relația lor, pe Instagram. Relație pe care nu o aprobă. Gina Matache a avut și un argument valid, deși e greu de digerat de către tinerii din zilele noastre: Oana a plecat de acasă cu tot cu cei doi copii mici ai săi, o fetiță în vârstă de 5 ani, și un băiețel în vârstă de 3 ani și o preocupă siguranța lor.

Tânărul din Galați care a cucerit-o pe sora Deliei are 28 de ani, ea are 31, iar la capitolul venituri nu e vreun prosper. Ba mai mult, potrivit propriilor declarații, el a terminat doar liceul și realizarea lui cea mai notabilă este că „fu&e mame” – lucru pe care l-a spus de mai multe ori în streamurile live pe care le-a susținut chiar cu blonda înamorată lângă el și cu copiii dormind în camera vecină.

S-a sărutat cu bărbați și îi place să poarte haine de damă

Radu Siffredi a mai mărturisit în live-urile sale că în trecut s-a sărutat cu bărbați, că îi place să se îmbrace cu haine de femeie și că a fost afectat emoțional de educația dură pe care i-a dat-o propriul tată din dorința de a-l face bărbat.

Oana Matache a dezvăluit și ea în aceste sesiuni dedicate curioșilor că și ea a fost afectată emoțional în copilările din cauza bătăilor dintre părinții ei. Cumva, cuplul a dorit să arate publicului că ei se potrivesc și că au foarte multe în comun.

Relația lor e mult mai veche

Potrivit ego.ro, iubirea dintre cei doi nu e de doar 6 luni, așa cum a declarat sora Deliei, ci de doi ani.

„Povestea nu este de ieri, de azi sau de când au fost fotografiați împreună. Cei doi sunt împreună de doi ani, timp în care au știut de existența lui doar prietenele apropiate. Toate credeau că este o aventură pasageră, că o să-i treacă și că o să revină în sânul familiei, însă lucrurile nu stăteau deloc așa. Oana se arăta din ce în ce mai îndrăgostită de acest tip. Degeaba au încercat prietenele ei să-i spună să nu-l părăsească pe Răzvan (nr Răzvan Miheț soțul și tatăl copiilor ei) ori să o facă să se răzgândească mai ales că au împreună doi copii mici. Nici nu a vrut să audă, zicea că este foarte îndrăgostită. Parcă i-a luat mințile. De când s-a afișat cu el nu mai bagă pe nimeni în seamă. Parcă e o adolescentă care crede că toată lumea este împotriva ei”, a povestit o cunoștință de-a Oanei pentru sursa meționată.

Oana Matache și noul iubit
Oana Matache și noul iubit

„Nu are nimic să-i ofere ei și copiilor. Cred că nu are nici măcar casa a lui, stă pe undeva cu chirie și cred că Oana s-a mutat cu el. Ea avea diverse campanii și o mai lua Delia când avea concerte mari, dar grosul îl aducea soțul ei. El ținea casa. Toată lumea se întreabă cum o să se descurce și cum o să ajungă la stilul de viață cu care era obișnuită, cu vacanțe și shopping. Poate așa își deschide și ochii”, a mai spus sursa.

Recomandarile noastre