Soția lui Adrian Minune, surpriză în miez de noapte

Soția lui Adrian Minune, surpriză în miez de noapte
Adrian Minune a dat petrecere mare acasă pentru Cati, soția sa, cea mai frumoasă femeie din lume. Ce i-a dăruit manelistul.

După ce a fost la un pas să o piardă din cauza unei probleme de sănătate, Adrian Minune e parcă mai îndrăgostit de soția sa. Ce surpriză i-a făcut la aniversarea zilei de naștere.

Soția lui Adrian Minune a plâns de fericire. Ce s-a întâmplat în miez de noapte

Cu doar câteva zile în urmă, cei mai în vogă lăutari și prieteni ai lui Adrian Minune i-au călcat pragul casei pentru a o sărbători pe Cati. Soția unuia dintre cei mai apreciați lăutari ai momentului a strălucit, îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată, care i-a scos în evidență trupul. Surpriza de la miezul nopții care a bucurat-o enorm pe soția lui Adrian a constat într-un foc de artificii, aplaudat de toți cei prezenți.

Ce cadou a primit Cati

Pentru cea mai dragă persoană a sufletului său, Adrian Minune nu s-a uitat la bani și i-a făcut un cadou exclusivist. E vorba de un ceas de firmă pentru care artistul a plătit câteva zeci de mii de euro. Iar momentul în care acesta i l-a pus pe mână a fost unul extrem de emoționant.

„Am intrat în 31 de ani de când suntem împreună”

”Încerc pe cât pot eu de mult, fiecare secundă din viața mea să o fac să fie ca și cum ar fi ultima. Am intrat în 31 de ani de când suntem împreună și astăzi am împlinit vârsta de 45 de ani. Este o viață de om, fetița noastră cea mare are 24, o viață de om, în care noi am putut să facem ceva împreună”, a declarat, cu lacrimi în ochi, Cati Simionescu.

O bunică de nota zece

Cu puțin timp în urmă, Karmen, fiica lui Adrian Minune a declarat că nu s-ar fi așteptat niciodată ca mama sa, o femeie puternică și mereu stăpână pe situație, să se transforme atât de mult de când a devenit bunică. Karmen a fost surprinsă să vadă că aceasta își schimbă chiar și tonul vocii atunci când se află lângă micuța Sofia.

„Iubirea schimbă tot, inclusiv oamenii”

„Am realizat că ceea ce nepoții pot face din bunici e uimitor. Am sunat-o pe mama s-o întreb ce face – e acasă la mine cu sorămea – și îmi răspunde <<Da, mama. Sunt la Sofi, iubirea mea. Da, mami. Bine, hai, te pup! Pa!>> What??? Mama e femeia aia super energică, super ocupată.

Care se trezește dimineața, se duce la piață, face de mâncare, face curat, dă de mâncare la copii, spală, calcă…. Și acum s-o aud așa… Așadar, iubirea schimbă tot, inclusiv oamenii. Nu doar că am trăit asta pe pielea mea, dar acum văd că trăiește și mama. Cât de drăguț!”, a spus Karmen Simionescu pe contul său de socializare.

Sursă foto: antenastars