Soția lui Benone Sinulescu, dezvăluiri tulburătoare după două luni de singurătate. „Probabil că Dumnezeu a avut alte planuri cu el”

Soția lui Benone Sinulescu, dezvăluiri tulburătoare după două luni de singurătate. „Probabil că Dumnezeu a avut alte planuri cu el”
Sunt două luni de când Benone Sinulescu a trecut la cele veșnice, dar pentru soția lui, Elena, durerea e la fel de proaspătă.

Elena Sinulescu, soția marelui artist Benone Sinulescu nu-și poate reveni după nenorocirea prin care a trecut.

Soția lui Benone Sinulescu, dezvăluiri tulburătoare. „Era bine, totul mergea spre bine…”

Partenera de viață a unuia dintre cei mai mari artiști pe care i-a avut România, Benone Sinulescu, a vorbit la Antena Stars de momentele cumplite prin care trece. Deși au trecut două luni de când artistul s-a stins, ea nu poate să conceapă că nu-l mai are alături și a mărturisit că nu s-a așteptat niciodată ca el să se prăpădească.

Mai ales că începuse să se simtă din ce în ce mai bine, iar vestea morții a căzut ca un trăsnet. Totodată, Elena spune că în ultimele zile din viață, Benone al ei, care toată viața a fost vesel și pus pe șotii, s-a închis mult în el.

„Probabil că Dumnezeu a avut alte planuri cu el”

”Îmi este greu. Atât pot să spun. A fost așa, ca un trăsnet. A plecat atât de repede încât nu m-am așteptat. Era bine, totul mergea spre bine… Asta a fost. Probabil că Dumnezeu a avut alte planuri cu el. El a fost tot timpul o fire veselă, o fire pozitivă, dar în momentul în care și-a dat seama că nu se mai poate, s-a închis în el”, a povestit Elena Sinulescu.

Și-a expus public doar actul artistic

Mulți au fost cei care au criticat-o pe Elena Sinulescu pentru că nu a vrut să vorbească despre boala artistului, când acesta era în viață. Femeia spune acum că i-a fost foarte greu să spună tot ce are pe suflet în acele momente și a recunoscut că nu a vrut ca întreaga lume să știe prin ce trece soțul ei.

”El și-a expus public actul artistic, dar stările lui de sănătate și altele nu a ieșit cu ele în presă, să le facă publice. Toți suntem oameni și toți avem și bucurii și necazuri”, a adăugat Elena Sinulescu.

Benone Sinulescu s-a stins din viață la 84 de ani, în urma unei pneumonii. El și soția sa nu au avut copii.

Sursă foto: gandul

Recomandarile noastre