Soția lui John Legend provoacă dezbatere medicală pe net. Ce tratament a ales în timpul sarcinii

Soția lui John Legend provoacă dezbatere medicală pe net. Ce tratament a ales în timpul sarcinii
Chrissy Teigen a recunoscut că se pregătește să facă procedurile de injectare cu Botox în timp ce este însărcinată cu al treilea copil.

Modelul în vârstă de 34 de ani a subliniat că nu a apelat la procedură din motive cosmetice. Ea le-a spus fanilor că intervenția a fost „aprobată” de un medic în încercarea de a combate „durerile de cap cu adevărat rele din timpul sarcinii”.

Ce le-a spus Chrissy Teigen fanilor

Chrissy, care este căsătorită cu cântărețul John Legend, a scris: „am fost încântată că mi s-a permis să îmi injectez botox la nivelul gâtului”. 

Dezvăluirea ei a stârnit multe întrebări din partea fanilor curioși, care au început să o interogheze cu privire la modul exact în care acest lucru o va ajuta să vindece durerile de cap.

Aceasta a clarificat că consultă un neurolog în locul unui estetician și că consideră că este „mult mai bine și mai sigur să vorbesc cu doctorul”.

Sfaturile lui Chrissy s-au dovedit a fi un succes printre adepții săi, întrucât cineva chiar a întrebat dacă Botox-ul o va ajuta să-și depășească durerile de cap chiar și atunci când nu este însărcinată.

Încrezătoare că Botoxul va face o diferență, Chrissy a răspuns: „Botoxul a fost o necesitate pentru durerile mele de cap obișnuite. Puteți face, de asemenea, în spatele frunții pentru migrene. Schimbă vieți”.

De cele mai multe ori, procedurile cu Botox se realizează în scopuri cosmetice, cum ar fi netezirea pielii și reducerea ridurilor. Cu toate acestea, cercetările medicale sugerează că substanța a fost un succes în sprijinirea spasmelor musculare din afecțiuni neurologice, cum ar fi migrenele.

A aflat că este însărcinată în timpul unei operații

Veștile despre injectarea cu Botox a lui Chrissy vine la doar o lună după ce aceasta a dezvăluit că a suferit o operație de îndepărtare a implantului mamar în timp ce era însărcinată, fără să știe. Ea a mărturisit că a rămas „speriată”, după ce a descoperit că este însărcinată în timpul operației.

Chrissy își făcuse testul lunar de sarcină, care ieșise negativ înainte de operația la sân.

Ea a descoperit că este însărcinată în momentul în care a intrat în operație.

„Nu am fost dezamăgită când am aflat că sunt însărcinată. Dar m-am speriat. Era destul de evident că nu ar trebui să-ți operezi sânii în timp ce ești însărcinată? Destul de sigur. Am făcut testul de sarcină de rutină care se face de obicei înainte de orice operație. A avut un rezultat negativ. Nu a fost negativ”, a postat ea pe Twitter.

Exclusiv. Andreea Bălan s-a băgat deja pe afacerea iubitului Tiberiu Argint. Ce bani câștigă!