Exclusiv. Andreea Bălan s-a băgat deja pe afacerea iubitului Tiberiu Argint. Ce bani câștigă!

Exclusiv. Andreea Bălan s-a băgat deja pe afacerea iubitului Tiberiu Argint. Ce bani câștigă!
Andreea Bălan joacă dur și face bani frumoși. Iar iubitul ei, cel pe care nu și-l afișează dar de care știe toată lumea din iulie, i-a dat, se pare, un contract.  Și nu e vorba doar de asta. Super fericită și împlinită în plan personal, vedeta a trecut printr-o schimbare radicală de look. Când va vedea, Burcea își va mușca pumnii.

Blondă platinat, cu breton și tunsoare dreaptă, Andreea Bălan e un alt om. A renunțat la  imaginea adolescentină de început de mileniu și se prezintă ca o divă tulburătoare și sexy din secolul XXI. Iată ce înseamnă să ai iubit arhitect (deci cu un simț estetic mult peste medie) care mai e și director de vânzări la una din cele mai tari companii de sisteme audio scumpe de la noi.

Cam așa s-a ales iubita Bălan cu oferta de a face reclamă unei boxe inteligente și care arată SF. În timp ce vedetele autohtone par a fi la un concurs de lăudat un anume ceai de slăbire, Bălan a tras lozul câștigător și promovează ceva cu adevărat calitativ și frumos.

Reclamă plătită de firma iubitului

„Hei dragilor, sunt complet îndrăgostită de sunetul puternic și precis pe care-l redă sistemul audio Beoplay A9 4G Brass/Smoked Oak 2 de la @bangolufsen Indiferent unde alegi să amplasezi BeoPlay A9, vei avea parte de flexibilitate completă prin conectica Wireless, AirPlay, DLNA sau Bluetooth și acces încorporat la furnizorii principali de streaming.

Controlul se face fie din telefon/tabletă și prin „magia” senzorilor tactili aflați pe suprafață sistemului, iar designul casei tale va capătă noi dimensiuni cu ajutorul suportului de podea din lemn sau a suportului de perete și a husei interschimbabile în diferite culori. #beoplayA9 #bangolufsen ❤”, a scris vedeta blondă pe contul de Instagram, marți dimineață.

Bălan i se laudă lui Burcea, indirect, cu super bărbatul din viața ei

Postarea poate fi interpretată și ca o replică imediată la „aventura” viitorului fost soț, George Burcea, care apare în clipul de prezentarea al emisiuii „Ferma” sărutându-se pasional cu tânăra Viviana, o bunăciune de 22 de ani, apreciată drept posesoarea celui mai frumos bust din România, fostă prezentatoare a rubricii Meteo la Observator, în prezent angajată la Pro TV.