Soția lui Valentin Uritescu a dat primele declarații despre starea de sănătate a actorului

Soția lui Valentin Uritescu a dat primele declarații despre starea de sănătate a actorului
La scurt timp după ce s-a aflat că a fost internat într-un spital din București, soția lui Valentin Uritescu a lămurit problema.

Sunt ani buni de când Valentin Uritescu suferă de o boală incurabilă, care-i face mari probleme. Ieri a fost internat într-o instituție spitalicească.

Soția lui Valentin Uritescu a dat primele declarații despre starea de sănătate a actorului

Starea de sănătate a lui Valentin Uritescu s-a deteriorat mult în ultima perioadă, iar ieri a fost internat într-un spital particular. Soția artistului a mărturisit că acesta locuiește într-un centru de îngrijire privat, dar situația nu este atât de gravă precum s-a spus.

„Ar suferi foarte mult să afle că a apărut altceva în presă”

„Aștept și eu vești. A fost dus la un spital particular. Este internat pentru investigații. Este un actor pe care l-a cunoscut lumea… Ce să vă spun mai mult? Locuiește într-un centru de îngrijire privat, iar azi, după ce i s-a întâmplat acest necaz, ceva cu tensiunea, l-au internat să i se facă investigații, nu pentru altceva.

Nu este pe moarte. Ar suferi foarte mult să afle că a apărut altceva în presă. Este bolnav de ani buni. Are o vârstă, cumva este în firescul lucrurilor… Am vrut să merg la el în vizită azi, dar am primit telefon și aștept să văd ce spun medicii după aceste investigații. El nu mai filmează de ani de zile, nu mai joacă teatru… Oamenii cumva exagerează. Sigur că și eu sunt foarte îngrijorată…”, a declarat Valeria Uritescu pentru Fanatik.

Suferă de o boală degenerativă de la 33 de ani

La vârsta de 33 de ani actorul, acum în vârstă de 80 de ani, a aflat că are o boală asemănătoare cu Parkinson. Este vorba de o maladie degenerativă, care afectează sistemul nervos și se manifestă prin mișcări involuntare și necontrolate la nivelul membrelor și capului. Actorul are zile mai bune dar și perioade în care nu mai poate să vorbească. Acesta este motivul pentru care și-a rugat familia să-l interneze într-un centru specializat.