Soția lui Victor Pițurcă îi dă clasă fostei amante a antrenorului, Vica Blochina. Fotografiile vorbesc de la sine, dincolo de poveste

Soția lui Victor Pițurcă îi dă clasă fostei amante a antrenorului, Vica Blochina. Fotografiile vorbesc de la sine, dincolo de poveste
Maria Pițurcă, soția fostului selecționer pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. E incredibil cum arată.

Maria, apare foarte rar alături de soțul ei și numai la ocazii speciale. Recent a fost fotografiată de nora sa, care a postat fotografia pe Instagram. Cei care nu au văzut-o niciodată imediat au comparat-o cu balerina Blochina, iar nota maximă a fost în favoarea Mariei Pițurcă.

Soția lui Victor Pițurcă îi dă clasă fostei amante a antrenorului, Vica Blochina. Fotografiile vorbesc de la sine, dincolo de poveste

Petrecere mare în familia lui Victor Pițurcă. Viitoarea noră, frumoasa influenceriță Cristina Ich a împlinit 35 de ani, iar ziua de naștere a fost sărbătorită cu mare fast în Dubai. Nu doar Cristina a strălucit la petrecere, ci și Maria Pițurcă, iar Victor Pițurcă părea extrem de mândru că are o asemenea femeie lângă el.

De altfel, cei trei s-au fotografiat în premieră (foto sus), apoi poza a fost pusă imediat de Cristina pe rețeaua de socializare.

Influencerița și fiul lui Pițurcă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar rodul dragostei lor este Noah Alexandru, de doar doi anișori. “Și, când te aștepți mai puțin, una dintre cele mai frumoase seri e și mai specială datorită unei așa surprize”, a spus Cristina Ich, în dreptul fotografiei cu viitorii socri.

Vica Blochina a tot sperat că va deveni doamna Pițurcă

Maria și Victor sunt împreună de o viață, iar bărbatul nu a avut niciodată în gând să-și părăsească soția. Chiar dacă a avut o relație de 16 ani cu fosta balerină Vica Blochina și au împreună un copil, Edan. E drept că Vica a făcut tot posibilul să-i devină mireasă și a tot sperat că va deveni la un moment dat doamna Pițurcă, lucru pe care l-a declarat în multe rânduri. Nu a luat, însă, în calcul că Victor Pițurcă s-a simțit înșelat pentru că avuseseră de la început înțelegerea că nu vor avea copii și că el nu își va părăsi familia. Sunt mulți apropiați de-ai lor din acea perioadă care știu acest lucru și l-au spus și presei.

Maria Pițurcă a suferit mult pentru ce apărea în ziarele anului 2007, după ce Vica Blochina a decis să împărtășească unei prietene jurnalist că e gravidă cu Victor Pițurcă. Femeia a reușit să treacă peste lovitură și și-a crezut soțul că a comis o greșeală enormă, dar că nu vrea să-și abandoneze familia pentru amantă. Supărat, Pițurcă nu a vrut să-și recunoască copilul, dar i-a asigurat un apartament.

Dar totul e bine când se termină cu bine și, după îndelungi procese, Pițurcă și-a recunoscut băiatul. Ba l-a luat și la el acasă, la doamna Maria, iar acum, la 65 de ani, îl are apropiat pe Edan care a împlinit 14 ani.

Vica nu contenește să-și tot spună povestea pe la televiziuni, știind că tinerii jurnaliști nu activau în 2006-2007. “Am făcut copilul după o relaţie de 16 ani. Dacă aş da timpul înapoi, mi-aş face altfel viaţa. Cel mai greu moment a fost când a trebuit să facem test de paternitate şi el nu-l văzuse de un an pe copil. Băiatul a fugit spre Piţi şi el nu l-a băgat în seamă, iar copilul l-a întrebat „Tată, tu m-ai uitat?” Atunci am regretat că am făcut copilul cu omul acela. Din momentul acela cred că s-a simţit foarte prost şi relaţia lor s-a îmbunătăţit”, a spus Vica, cu ceva timp în urmă.

Vica Blochina e acum de nerecunoscut

Și dacă Maria Pițurcă pare că înflorește, Vica Blochina a ajuns de nerecunoscut. Blonda, surprinsă de fotoreporterii evz.ro la o plimbare cu o prietenă, are în plus multe kilograme și pare desfigurată. Să fie vinovate operațiile estetice pe care le-a tot făcut de-a lungul timpului sau excesul de botox? Una peste alta, vedeta nu mai are nici o legătură cu femeia care era odată. În schimb, Maria Pițurcă la cei 61 de ani, strălucește la brațul soțului.

Sursă foto: evz