Soții ”Savoy”, sărut pasional la 78 de ani. Marian și Dorina Nistor se iubesc ca-n tinerețe

Soții ”Savoy”, sărut pasional la 78 de ani. Marian și Dorina Nistor se iubesc ca-n tinerețe
După 35 de ani, Marian și Dorina Nistor sunt la fel de îndrăgostiți. S-au plăcut la prima vedere și nu au greșit. Sărut pasional la 78 de ani.

Marian Nistor ne-a încântat timp de peste 50 de ani. Până să ne lovească pandemia, avea concerte în cluburi, unde tinerii erau încântați să îl asculte. El nu cântă muzică de dans, ci pentru suflet. Sunt versuri ale unor mari poeți, dar și texte compuse de el și de Dorina, soția lui dragă. Spune că, în pandemie, a mai scris 300 de piese.

Marian și Dorina Nistor se iubesc ca-n tinerețe

Marian Nistor a început să fie foarte cunoscut după ce a început să cânte cu formația Savoy, după numele sălii de la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”. În peste 40 de ani pe scenă, a cântat în circa 10.000 de spectacole. S-au despărțit în 1992 și fiecare membru al formației și-a văzut de drum.

Atunci găsise inspirație și ajutor la tânăra și focoasa blondină Dorina Paraschiv. S-au văzut pentru prima dată în 1986. A fost dragoste la prima vedere.  S-au căsătorit în 1999 și, de atunci, sunt nedespărțiți. Cei doi artiști sunt încă extrem de fericiți împreună.

De aceea, nu se miră nimeni când ei se țin tot timpul de mână sau când se sărută oricând simt nevoia de tandrețe.

S-au văzut pentru prima dată în 1986. A fost dragoste la prima vedere.  S-au căsătorit în 1999 și, de atunci, sunt nedespărțiți. Cei doi artiști sunt încă extrem de fericiți împreună.

Viața în pandemie

Marian și Dorina Nistor s-au retras la țară, la Axintele din Judeţul Ialomiţa, locul natal al soției. În felul acesta, au petrecut și mai mult timp împreună, liniștiți în casa de la țară.

„Pandemia m-a ajutat într-un fel. Am scris 240 de melodii într-un an de zile. Nici nu apuc să le lansez. Plus ce aveam înainte, un pogon de piese. Tot răul spre bine. Noi pe pandemie am stat la țară și am fost mai liniștiți”, a spus Marian Nistor.

Însă, au fost afectați financiar pentru că nu au mai putut cânta pe o scenă.

”Am o soție extraordinară, care mă susține, continui cu ea ce am făcut cu Savoy. Am la piese de îmi permit să dau și la alți soliști. Am o paletă bogată. După pandemie poate răsare soarele și în România noastră. Vorba melodiei mele, «Ne-ar trebui 1000 de ani să reclădim». Abia așteptăm să mai cântăm în cluburi, unde numai tineret vine.

Domnul ”Bentiță”

Marian Nistor a fost luat peste picior de multe ori din cauza bentițelor colorate pe care el le poartă. „Ideea bentiţelor a venit de pe vremea când omul de geniu care e Ilie Năstase o purta în teren şi o poartă şi acum. Şi eu o port şi acum, dorm cu ea, uit să o mai dau jos de pe cap. A devenit un brand pentru Marian Nistor. Am peste 300 de bentiţe şi Dorina are şi ea vreo 200, fiecare cu ale lui”, a povestit Marian Nistor.