Speak a dat explicații despre relația cu Adelina Pestrițu. Răspunsul care a uimit pe toată lumea

Speak a dat explicații despre relația cu Adelina Pestrițu. Răspunsul care a uimit pe toată lumea
Deși între Speak și Adelina Pestrițu a fost iubire mare, acum fiecare e la casa lui. Adelina a devenit mamă, iar el e într-o relație de mai mulți ani cu frumoasa Ștefania.

Pe vremea când formau un cuplu, Speak și Adelina Pestrițul păreau suflete pereche. Nimeni nu și-a putut explica de ce s-au despărțit, deși gura lumii a spus că artistul moldovean ar fi călcat strâmb cu o domnișoară. Pe de altă parte, prietenele Adelinei bârfeau că Speak nu era nici de departe bărbatul perfect pe care influencer-ița îl prezenta în online. Cel mai mare defect al lui  era faptul că era… leneș, spuneau cârcotașele.

Cert este că după ce „cuplul de aur” al onlineului s-a destrămat, amândoi au început cariere fulminante. Speak se bucură în prezent de o notorietate mare în mediul online și a decis să fructifice acest „talent” prin realizarea de podcasturi și InstaStory-uri pe bandă rulantă.

În urmă cu puțin timp, Speak a uimit pe toată lumea, alegând să ofere explicații despre statutul relației pe care îl mai are cu fosta lui iubită, deși a anunțat în repetate rânduri că Ștefania este viitoarea lui soție.

Deși putea să ignore, întrebat de un fan în ce relații mai e cu Adelina Pestrițu, Speak a ales să răspundă sincer și apăsat!

Acest „Nu, nu” a fost urmat de o declarație de dragoste pentru Ștefania.

 

Nu în ultimul rând, Speak le-a împărtășit fanilor și detalii mult mai intime, cum ar fi despre prima lui relație intimă.

Artistul moldovean a mărturisit că și-a pierdut virginitatea la frageda vârstă de 14 ani, cu o fată mai mare cu 2 ani.

Un amănunt fără de care puteam să trăim toți liniștiți, dar se pare că publicul său e foarte interesat de acest aspect. Speak s-a rezumat doar la dezvăluiri, fără să se autositueze într-o zonă a „Așa nu” sau „Așa da”.